Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου
Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου

Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου

Αυτόχειρας  62χρονος νοσοκομειακός  νευροχειρουργός γιατρός, ο οποίος έβαλε  τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο του οσοκομείου Βόλου στο κενό. Είναι το δεύτερο κρούσμα ς νοσοκομειακού γιατρού σε διάστημα λίγων μηνών.

Ο εκλιπών , νοσηλευόταν στην ψυχιατρική στο «», καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε κάνει και πάλι  απόπειρα ς.

Ο  γιατρός που φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη ώρα νωρίτερα , έφυγε από το δωμάτιό του και κατευθύνθηκε προς τη νέα πτέρυγα του οσοκομείου, όπου έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το πάρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του.

Σοκαρισμένοι ασθενείς που ανέμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων είδαν την πτώση του γιατρού, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν γιατροί και και απομάκρυναν το άψυχο σώμα του από το σημείο. Αμέσως έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ γιατροί και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε κάνει ο γιατρός.

Το Βόλου συγκλονίζεται για δεύτερη φορά, καθώς στα του Σεπτεμβρίου ο  γιατρός, διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Αλέξανδρος Δούρας, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε στο σπίτι του.

Πριν μερικές ημέρες είχαμε άλλη μια  αυτοκτονία  του  επιχειρηματία Γιώργου Καλλέργη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση