Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αύριο λήγει η προθεσμία για εγγραφή σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους
Αύριο λήγει η προθεσμία για εγγραφή σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους

Αύριο λήγει η προθεσμία για εγγραφή σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους

Λήγει την Κυριακή 16 Ιουνίου τα μεσάνυχτα η προθεσμία όσων επιθυμούν να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, γενικά δημόσιοι υπάλληλοι) προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις εθνικές κάλπες.

Γι’ αυτό το λόγο το Πρωτοδικείο Βόλου θα παραμείνει ανοικτό την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, και από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα, γι’ αυτούς που θα θελήσουν να προσέλθουν για να εγγραφούν στους παραπάνω καταλόγους.

Επιπλέον την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 12 τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η κίνηση μέχρι στιγμής είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς μόνο ένας υποψήφιος έχει τελειώσει με τη συγκεκριμένη διαδικασία, και πρόκειται για τον Σπυρ. Σγούρα από τη Θεσσαλονίκη που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΟΚΔΕ (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα Manufacturing Excellence Awards 2019 - https://t.co/vrzJVchWvA -

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού ως τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα … - https://t.co/mfXLnxlAXy -

  • Οκτώ εκατομμύρια στη Λάρισα για «Πλανητάριο» και ούτε ένα εκατομμύριο στο Βόλο για αστεροσκοπείο… - https://t.co/zy3HsuhUwR -

"Αλιεύοντας" την είδηση