Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου
Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Ένας πλούσιος κύκλος πολυποίκιλων, ποιοτικών  εκδηλώσεων ολοκληρώθηε χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Το 4ο Φεστιβάλ  Παιδικού κι Εφηβικού Βιβλίου έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους  και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Κατά την λήξης πραγματοποιήθηκε δραματοποιημένη αφήγηση από τη Φίλια Δενδρινού με τίτλο Τα τρία χρυσά φτερά του Δράκου, των Αδερφών Γκριμ. Μετά την αφήγηση προβλήθηκε ένα 7λεπτο φιλμάκι για τη και το έργο των Αδερφών Γκριμ (Παρ: ψηφιακή ΕΡΤ, έρευνα σενάριο κείμενο Φ. Δενδρινού, σκηνοθεσία Μιχάλης Λυκούδης).

Επίσης έγινε απονομή τιμητικών επαίνων στην Αγγελική Βαρελλά (συγγραφέα) και τη Μαρίζα Ντεκάστρο (συγγραφέα και κριτικό παιδικού υ). Η καθηγήτρια του πανεπιστημίου ς και καλλιτεχνική σύμβουλος του Φεστιβάλ, , παρουσίασε εν συντομία τη δράση των δυο σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υ.

Ακολούθησε εκδήλωση από τη χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου και του Γυμνασίου Ιωλκού υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Αποστολοπούλου.

Τέλος, αποφώνησε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλία Κουτσερής και δόθηκαν αναμνηστικά στους διοργανωτές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση