Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου
Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Αυλαία για το 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Ένας πλούσιος κύκλος πολυποίκιλων, ποιοτικών  εκδηλώσεων ολοκληρώθηε χθες βράδυ στο . Το 4ο Φεστιβάλ  Παιδικού κι Εφηβικού Βιβλίου έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους  και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Κατά την λήξης πραγματοποιήθηκε δραματοποιημένη από τη Φίλια Δενδρινού με τίτλο Τα τρία χρυσά φτερά του Δράκου, των Αδερφών Γκριμ. Μετά την προβλήθηκε ένα 7λεπτο φιλμάκι για τη ζωή και το έργο των Αδερφών Γκριμ (Παραγωγή: ψηφιακή τηλεόραση ΕΡΤ, σενάριο κείμενο Φ. Δενδρινού, σκηνοθεσία Μιχάλης Λυκούδης).

Επίσης έγινε απονομή τιμητικών επαίνων στην Αγγελική Βαρελλά (συγγραφέα) και τη Μαρίζα Ντεκάστρο (συγγραφέα και κριτικό παιδικού βιβλίου). Η του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και καλλιτεχνική σύμβουλος του Φεστιβάλ, Τασούλα Τσιλιμένη, παρουσίασε εν συντομία τη δράση των δυο σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο του παιδικού και εφηβικού βιβλίου.

Ακολούθησε μουσική από τη χορωδία του 10ου Γυμνασίου και του Γυμνασίου Ιωλκού υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Αποστολοπούλου.

Τέλος, αποφώνησε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλία Κουτσερής και δόθηκαν αναμνηστικά στους διοργανωτές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση