Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών
Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών

Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών

Σε ενικό Λογιστήριο του Κράτους, , αλλά και τα ξενοδοχεία ς των εκπροσώπων των δανειστών πραγματοποιούνται σήμερα συσκέψεις σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι οι τεχνικές συναντήσεις να καταλήξουν ως την Παρασκευή ή το πολύ το Σάββατο ενώ στο υπουργείο Οικονομικών αναμένουν την άφιξη των επικεφαλής των τεσσάρων θεσμών αύριο.

Όπως αναφέρουν από το υπουργείο Οικονομικών οι σε διάφορες ομάδες ς ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με εντατικούς ρυθμούς και θα συνεχιστούν και το απόγευμα. Επισημαίνουν παράλληλα πως στόχος και των δύο πλευρών είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις τους έως και την Παρασκευή και μόνο σε κάποια ειδική περίπτωση θα υπάρξει «follow up» το Σαββατοκύριακο.

Τέλος, αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων θεσμών. Δηλαδή οι Ντέκλαν Κοστέλο (), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ), Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESΜ) και Ντέλια Βελκουλέσκου ().

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να καταθέσει νομο με νέα προαπαιτούμενα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση