Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών
Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών

Αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών

Σε Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και τα ξενοδοχεία διαμονής των εκπροσώπων των δανειστών πραγματοποιούνται σήμερα συσκέψεις σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος είναι οι τεχνικές συναντήσεις να καταλήξουν ως την Παρασκευή ή το πολύ το Σάββατο ενώ στο υπουργείο Οικονομικών αναμένουν την άφιξη των επικεφαλής των τεσσάρων θεσμών αύριο.

Όπως αναφέρουν από το υπουργείο Οικονομικών οι διαπραγματεύσεις σε διάφορες ομάδες εργασίας ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με εντατικούς ρυθμούς και θα συνεχιστούν και το απόγευμα. Επισημαίνουν παράλληλα πως στόχος και των δύο πλευρών είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους έως και την Παρασκευή και μόνο σε κάποια ειδική περίπτωση θα υπάρξει «follow up» το Σαββατοκύριακο.

Τέλος, αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων θεσμών. Δηλαδή οι Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ), Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESΜ) και Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ).

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να καταθέσει νομοσχέδιο με νέα προαπαιτούμενα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας - https://t.co/XLPkbjnbhQ -

  • Δύο οχήματα θα στείλει στην Καρδίτσα ο Δήμος Βόλου - https://t.co/CS4D3hc43G -

  • Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/OszVlh0mpC -

"Αλιεύοντας" την είδηση