Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθώωση Μπέου για απειλή και εξύβριση κατά μελών της Επισκοπής Ρεθύμνου
Αθώωση Μπέου για απειλή και εξύβριση κατά μελών της Επισκοπής Ρεθύμνου

Αθώωση Μπέου για απειλή και εξύβριση κατά μελών της Επισκοπής Ρεθύμνου

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για την κατηγορία της ς και ς ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά παραγόντων και παικτών της ομάδας της Επισκοπής Ρεθύμνου τον Μάρτιο του 2014 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ειδικότερα ο δήμαρχος της πόλης, που τότε δεν ασκούσε καθήκοντα προέδρου, κατηγορούνταν βάσει του άρθρου 41 ΣΤ' του νόμου 2725/99 που αφορά αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ότι απείλησε και εξύβρισε τον προπονητή και τους παίκτες της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Σκοπός σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν να τρομοκρατηθούν και να χάσουν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, ο οποίος διεξήχθη στις 16 Μαρτίου του 2014 στο Βόλου, και βρήκε ως τελικό νικητή την ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 2-1.

Παράγοντες του κρητικού σωματείου που βρέθηκαν χθες στο στην τους ανέφεραν πως είδαν τον κ. Μπέο να φωνάζει και να βρίζει υπέρ της ομάδας του, και όχι εναντίον τους.

Ο της έδρας πρότεινε έτσι την αθώωση του δήμαρχου, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε από τα ευρήματα της ακροαματικής διαδικασίας, το αμα της ς και της ς κατά των παικτών και του προπονητή της Επισκοπής.

Έτσι το κήρυξε αθώο τον Αχιλλέα Μπέο και η υπόθεση έκλεισε.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση