Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αθώος ο Θαν. Σταυρίδης για το επεισόδιο το καλοκαίρι στον κόμβο Τελωνείου
Αθώος ο Θαν. Σταυρίδης για το επεισόδιο το καλοκαίρι στον κόμβο Τελωνείου

Αθώος ο Θαν. Σταυρίδης για το επεισόδιο το καλοκαίρι στον κόμβο Τελωνείου

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης, που κατηγορούνταν για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που χρησιμεύει για κοινό όφελος, αλλά και τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ που διώκονταν για παράνομη βία και αυτοδικία από κοινού.

Το πρωί της 3ης Ιουλίου 2018 ο αντιδήμαρχος βρισκόταν μαζί με τον εργολάβο και το συνεργείο που εκτελούσε τις εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο Τελωνείο (Γρ. Λαμπράκη με Παπαδιαμάντη), και κατηγορούνταν πως προχώρησαν σε κάλυψη των σιδηροδρομικών γραμμών που βγαίνουν από τον ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λεκτικό επεισόδιο με υπαλλήλους του οργανισμού.

Τα αίματα στη συνέχεια άναψαν και έπεσαν σπρωξίματα μεταξύ των υπαλλήλων και των παρισταμένων, με τη συνέχεια να δίνεται στην αστυνομία, αφού υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Προχθές στο δικαστήριο οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν μετανιωμένες, ενώ ανέφεραν πως τα έχουν βρει, και όλα οφείλονταν σε παρεξήγηση με τον εργολάβο.

Έτσι, τόσο ο τέως αντιδήμαρχος, όσο και οι σιδηροδρομικοί, κρίθηκαν αθώοι των κατηγοριών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ν. Καρδούλας: Θνησιμότητα κορωναϊού συγκριτικά με τη συνολική θνησιμότητα - https://t.co/DY6i4MIgw3 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί τη συνέχιση λειτουργίας 5 Δομών Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών… - https://t.co/cz27ZrUi2l -

  • Είκοσι δύο παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/2v8TZpWi3T -

"Αλιεύοντας" την είδηση