Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ
Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώο έκρινε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. λάτη που κτηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εις βάρος του ο τότε πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης Δ. Κουτσιφέλης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. αλάτης στις 15 Μαρτίου του 2016 εξέδωσε του πενταμελούς πειθαρχικού συμβουλίου που καλούσε σε έγγραφη τον κ. Κουτσιφέλη για πειθαρχικά παραπτώματα.

Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ δεν του χορήγησε τα έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου που τον αφορούσαν, ούτε του έδωσε έγγραφη πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Κουτσιφέλης στη συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι το πενταμελές συμβούλιο δεν είχε λάβει τέτοια , παρά το γεγονός ότι στις 21 Μαρτίου του 2016 τον κάλεσε σε για πειθαρχικά παραπτώματα.

Χθες στο Δικαστήριο τόσο ο μηνυτής, όσο και ο μηνυόμενος απέδωσαν το όλο ζήτημα σε παρεξήγηση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι είχε πρόσφατα τοποθετηθεί ως πρόεδρος της επιχείρησης και δεν γνώριζε την διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακόμα και οι δύο ανέφεραν ότι δεν υπήρχε δόλος, και η μετέπειτα η συν τους ήταν αρμονική, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να κρίνει αθώο τον κ. Γαλάτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση