Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ
Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώο έκρινε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη που κατηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εις βάρος του ο τότε πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης Δ. Κουτσιφέλης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γαλάτης στις 15 Μαρτίου του 2016 εξέδωσε απόφαση του πενταμελούς πειθαρχικού συμβουλίου που καλούσε σε έγγραφη τον κ. Κουτσιφέλη για πειθαρχικά παραπτώματα.

Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ δεν του χορήγησε τα έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου που τον αφορούσαν, ούτε του έδωσε έγγραφη πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Κουτσιφέλης στη συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι το πενταμελές συμβούλιο δεν είχε λάβει τέτοια απόφαση, παρά το γεγονός ότι στις 21 Μαρτίου του 2016 τον κάλεσε σε απολογία για πειθαρχικά παραπτώματα.

Χθες στο Δικαστήριο τόσο ο μηνυτής, όσο και ο μηνυόμενος απέδωσαν το όλο ζήτημα σε παρεξήγηση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι είχε πρόσφατα τοποθετηθεί ως πρόεδρος της επιχείρησης και δεν γνώριζε την διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακόμα και οι δύο ανέφεραν ότι δεν υπήρχε δόλος, και η μετέπειτα η συνεργασία τους ήταν αρμονική, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να κρίνει αθώο τον κ. Γαλάτη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση