Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ
Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώο έκρινε χθες το τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. αλάτη που κατηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος μετά από που είχε υποβάλλει εις βάρος του ο τότε πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης Δ. Κουτσιφέλης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. αλάτης στις 15 Μαρτίου του εξέδωσε απόφαση του πενταμελούς πειθαρχικού συμβουλίου που καλούσε σε έγγραφη απολογία τον κ. Κουτσιφέλη για πειθαρχικά παρατα.

Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ δεν του χορήγησε τα έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου που τον αφορούσαν, ούτε του έδωσε έγγραφη πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Κουτσιφέλης στη συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι το πενταμελές συμβούλιο δεν είχε λάβει τέτοια απόφαση, παρά το γεγονός ότι στις 21 Μαρτίου του τον κάλεσε σε απολογία για πειθαρχικά παρατα.

Χθες στο Δικαστήριο τόσο ο μηνυτής, όσο και ο μηνυόμενος απέδωσαν το όλο ζήτημα σε παρεξήγηση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι είχε πρόσφατα τοποθετηθεί ως πρόεδρος της επιχείρησης και δεν γνώριζε την διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακόμα και οι δύο ανέφεραν ότι δεν υπήρχε δόλος, και η μετέπειτα η συν τους ήταν αρμονική, με το Δικαστήριο να κρίνει αθώο τον κ. Γαλάτη.

"Αλιεύοντας" την είδηση