Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ
Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώος από το Τριμελές ο Απ. Γαλάτης για υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ

Αθώο έκρινε χθες το τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη που κατηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση και μετά από που είχε υποβάλλει εις βάρος του ο τότε πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης Δ. Κουτσιφέλης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γαλάτης στις 15 Μαρτίου του εξέδωσε του πενταμελούς πειθαρχικού συμβουλίου που καλούσε σε έγγραφη τον κ. Κουτσιφέλη για πειθαρχικά παραπτώματα.

Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ δεν του χορήγησε τα έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου που τον αφορούσαν, ούτε του έδωσε έγγραφη πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Κουτσιφέλης στη συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι το πενταμελές συμβούλιο δεν είχε λάβει τέτοια , παρά το γεγονός ότι στις 21 Μαρτίου του τον κάλεσε σε για πειθαρχικά παραπτώματα.

Χθες στο Δικαστήριο τόσο ο μηνυτής, όσο και ο μηνυόμενος απέδωσαν το όλο ζήτημα σε παρεξήγηση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι είχε πρόσφατα τοποθετηθεί ως πρόεδρος της επιχείρησης και δεν γνώριζε την διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακόμα και οι δύο ανέφεραν ότι δεν υπήρχε δόλος, και η μετέπειτα η τους ήταν αρμονική, με το Δικαστήριο να κρίνει αθώο τον κ. Γαλάτη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

  • Συγκέντρωση και πορεία αριστερών συλλογικοτήτων για τον Παύλο Φύσσα #αριστερέςσυλλογικότητες - https://t.co/E5ak1vLTSJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση