Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθώοι πέντε παλιοί παράγοντες Βολιώτικης ΠΑΕ για χρέη στην εφορία
Αθώοι πέντε παλιοί παράγοντες Βολιώτικης ΠΑΕ για χρέη στην εφορία

Αθώοι πέντε παλιοί παράγοντες Βολιώτικης ΠΑΕ για χρέη στην εφορία

Απλλάχθηκν των κατηγοριών για οφειλές προς την από το 1996 μέχρι και το 2000, πέντε πρώην πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι Βολιώτικης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους έκρινε χθες αθώους με το αιτιολογικό της έλλειψης δόλου.

Πρόκειται για έναν 67χρονο, έναν 83χρονο, έναν 62χρονο, έναν 68χρονο και έναν 80χρονο, που ήταν σε επιχείρηση, που είχε αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα και είχαν διοριστεί ως εκπρόσωποι της εταιρίας στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι στην περίοδο που είχαν αναλάβει τη διαχείριση της ΠΑΕ, ήταν καθαρή από οφειλές, ενώ στη συνέχεια η ομάδα πτώχευσε και οι εκκαθαριστές δεν πήγαν τα βιβλία στην Εφορία.

Σύμφωνα με τους ίδιους οι οφειλές ξεπέρασαν το 1 εκ. €, που προέκυψε από εξωλογιστικό υπολογισμό της το 2015.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα αφορούν τις χρήσεις 1 Ιουλίου 1997 μέχρι το 2000 και βεβαιώθηκαν μετά από απόρριψη των προσφυγών που είχαν γίνει.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ υποστήριξαν ότι δεν είχαν συμμετοχή στην και δεν γνώριζαν τους εκκαθαριστές, για να τους πουν να πάνε τα βιβλία στην Εφορία, με το Δικαστήριο να τους κρίνει αθώους, θεωρώντας ότι οι πράξεις τους δεν είχαν δόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση