Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άθλιες εικόνες στο συγκρότημα Μουρτζούκου
Άθλιες εικόνες στο  συγκρότημα Μουρτζούκου

Άθλιες εικόνες στο συγκρότημα Μουρτζούκου

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιούλη Μποντού – Τοκαλή, τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και ς Εκπαίδευσης, Απ. Γαλάτη και Δέσποινα Κότογλου και τους δημοτικούς συμβούλους, Νατάσσα Μορφογιάννη και Ανδρέα Ζέρβα, επισκέφτηκε το κτήριο και διαπίστωσε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο τους.

Xαρακτηριστικά το κλιμακιο αναφέρει: “Η εικόνα που συνάντησαν και οι συνθήκες, που και οι ίδιοι βίωσαν, είναι τριτοκοσμικές, αφού η αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα , στην ευθύνη της οποίας είναι το κτήριο, το έχει εγκαταλείψει, αφού περί άλλων τυρβάζει και ασχολείται με τις δημόσιες της πολυφωτογραφημένης αεριφερειάρχη, που αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί ακόμα και στις στοιχειώδεις ευθύνες της.”

Επίσης τα μέλη της Δημοτικής Αρχής τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των υπηρεσιών της ς για αποκατάσταση των ζημιών και την διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας. «Ας σταματήσει η κα. Κολυνδρίνη να ασχολείται με τα αλλότρια και ας κοιτάξει λίγο και τα του οίκου της. Ίσως έτσι περισώσει κάτι από την τραγικά αποτυχημένη και απαξιωμένη θητεία της, όση δηλαδή ακόμη της απομένει» σημείωσαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση