Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθηναίος “έφαγε” από Βολιώτη 4.500€ για αναψυκτικά που θα του πουλούσε
Αθηναίος “έφαγε” από Βολιώτη 4.500€ για αναψυκτικά που θα του πουλούσε

Αθηναίος “έφαγε” από Βολιώτη 4.500€ για αναψυκτικά που θα του πουλούσε

“Αέρας” έγιναν τα χρήματα που κατέβαλλε σε 47χρονο Αθηναίο, Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, αφού είχαν συμφωνήσει να του προμηθεύσει μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, τητα αναψυκτικών για το μαγαζί του, αλλά τελικά δεν είδε… ούτε το ανθρακικό.

Η υπόθεση της απάτης δικάστηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , το οποίο καταδίκασε τον 47χρονο σε φυλάκιση 24 μηνών με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης, με τον κατηγορούμενο να τιμωρείται ερήμην.

Όλα ξεκίνησαν στις 16 Μαϊου του όταν ο Βολιώτης επαγγελματίας είδε σε γνωστή ανάρτησης αγγελιών, πως πωλείται σε τιμή χονδρικής τητα αναψυκτικών από εταιρεία με έδρα την Αγγλία.

Επικοινώνησε τότε τηλεφωνικά με τον 47χρονο, που εμφανίζονταν ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της παραπάνω εταιρείας αναψυκτικών, ζητώντας του να κάνει παραγγελία.

Τότε ο Αθηναίος του είπε πως η τιμή των προϊόντων φτάνει τις 11.000€, και του ζήτησε να καταβάλλει ως προκαταβολή ποσό της τάξης των 4.500€, σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, λέγοντας του ότι στη συνέχεια θα του έστελνε την παραγγελία.

Το κατέβαλλε τα χρήματα και περίμενε να έρθουν τα αναψυκτικά, τα οποία καθυστερούσαν, με αποτέλεσμα να του τηλεφωνεί για να μάθει τι γίνεται συχνά πυκνά.

Ο 47χρονος αρχικά έβρισκε διάφορες δικαιολογίες για την καθυστέρηση και στη συνέχεια σταμάτησε να απαντά στις του τος.

Τότε ο Βολιώτης επικοινώνησε με την εταιρεία στην Αγγλία και έπαθε σοκ, καθώς δεν τον γνώριζε κανένας και φυσικά δεν ήταν αντιπρόσωπος τους.

Έτσι υπέβαλλε μηνυτήρια κατά του 47χρονου για απάτη, με το να τον καταδικάζει σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση