Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αστυνομικοί “έσωσαν” ληστή που ανέβηκε σε δέντρο από του… σκύλου τα δόντια
Αστυνομικοί “έσωσαν” ληστή που ανέβηκε σε δέντρο από του… σκύλου τα δόντια

Αστυνομικοί “έσωσαν” ληστή που ανέβηκε σε δέντρο από του… σκύλου τα δόντια

Καταφύγιο σ' ένα δέντρο βρήκε ο 30χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς προχθές, για καλωδίων με χαλκό, σε μάντρα οικοδομικών υλικών στη Νέα Ιωνία, καθώς τον κυνήγησε ο που φύλαγε τον χώρο, με αποτέλεσμα να τον βρουν οι αστυ και να τον συλλάβουν, κατεβάζοντας τον από εκεί.

Ο άνδρας που είναι σεσημασμένος και γνωστός στις αρχές, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σχηματισθεί σε βάρος του οκτώ δικογραφίες για περιπτώσεις κλοπών, αφού αρχικά αφαίρεσε από τη μάντρα ιδιοκτησίας 37χρονου, αξίας πάνω από 9.000€, επέστρεψε πάλι πίσω για να πάρει όσα είχαν μείνει και δε μπορούσε να σηκώσει…αλλά τον κυνήγησε ο σκύλος.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα που του άσκησε για διακεκριμένη κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον του ασκήθηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη φθορά, καθώς προχθές και ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ξήλωσε τα του τηλεφώνου που χρησιμοποιούν οι κρατούμενοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τον… έξω κόσμο.

Ο 30χρονος σύμφωνα με πληροφορίες πουλάει το χαλκό που κλέβει σε μάντρα βγάζοντας έτσι “μεροκάματο”, ενώ ισχυρίστηκε ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη για να εξοικονομήσει χρήματα για εισιτήρια, καθώς ήθελε να μεταβεί στην να δει το του.

Ο άνδρας πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, ενώπιον του Ανακριτή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση