Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού
Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού

Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού

Στο πλίσιο εφρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού -19, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και ς διενεργούνται συνεχείς , τόσο με εποχούμενες όσο και με πεζές περιπολίες, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους και κυρίως σε κεντρικά σημεία και οδούς των πόλεων, καθώς και σε εισόδους και εξόδους αυτών, σε εθνικούς άξονες και σταθμούς διοδίων.

Η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους και θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς επίσης και τα απαιτούμενα έγγραφα. Κατά τον έλεγχο των παραπάνω εγγράφων σε οδηγούς οχημάτων, παρακαλούνται οι να τα τοποθετούν σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του οχήματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι σε για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έχουν ως στόχο τη διαχείριση και εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς και την προστασία και δια της περιουσίας των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση