Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού
Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού

Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία λόγω κορωναϊού

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού -19, από τη ανακοινώνεται ότι από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, , Τρικάλων και ς διενεργούνται συνεχείς έλεγχοι, τόσο με εποχούμενες όσο και με πεζές περιπολίες, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους και κυρίως σε κεντρικά σημεία και οδούς των πόλεων, καθώς και σε εισόδους και εξόδους αυτών, σε εθνικούς άξονες και σταθμούς διοδίων.

Η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμέ λόγους και θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς επίσης και τα απαιτούμενα έγγραφα. Κατά τον έλεγχο των παραπάνω εγγράφων σε οδηγούς οχημάτων, παρακαλούνται οι να τα τοποθετούν σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του οχήματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έχουν ως στόχο τη διαχείριση και εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς και την και δια της περιουσίας των πολιτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση