Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΛΑΡΙΣΑ / Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Συνεδριάζει αυτή την το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας , με το “καυτό θέμα” αδειοδότησης λειτουργίας εργοστασίου SRF στο Βόλο, θέμα που βρίσκει αντίθετους τους Βολιώτες και σύσσωμους τους επιστημονικούς της Μαγνησίας.

Έξω  από το κτήριο συγκεντρωμένοι ζητούν να μην ληφθεί απόφαση , ενώ αστυνομική δύναμη είναι μπροστά από από τους διαμαρτυρόμενους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Περιφέρειας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στην οποία συζητείται η έγκριση της κατασκευής του εργοστασίου SRF στον Βόλο προγραμματίζει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου καταγγέλλεται «η δημοτική αρχή Βόλου που έδωσε ανερυθρίαστα τη δική της έγκριση και απαιτείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο: Να πει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ.

Να ανακαλέσει τον ΠΕΣΔΑ που συνέταξε και ενέκρινε και δίνει τη δυνατότητα της καύσης και της δημιουργίας εργοστασίων SRF.

Να απορρίψει την κατασκευή εργοστασίων SRF στον Βόλο και στη Θεσσαλία.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας γεμίσουν καρκίνο, για χάρη της «πράσινης ανάπτυξης» και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση