Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΛΑΡΙΣΑ / Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας , με το “καυτό θέμα” αδειοδότησης λειτουργίας εργοστασίου SRF στο Βόλο, θέμα που βρίσκει αντίθετους τους Βολιώτες και σύσσωμους τους επιστημονικούς φορείς της Μαγνησίας.

Έξω  από το κτήριο συγκεντρωμένοι πολίτες ζητούν να μην ληφθεί απόφαση , ενώ αστυνομική δύναμη είναι μπροστά από από τους διαμαρτυρόμενους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Περιφέρειας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στην οποία συζητείται η έγκριση της κατασκευής του εργοστασίου SRF στον Βόλο προγραμματίζει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου καταγγέλλεται «η δημοτική αρχή Βόλου που έδωσε ανερυθρίαστα τη δική της έγκριση και απαιτείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο: Να πει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ.

Να ανακαλέσει τον ΠΕΣΔΑ που συνέταξε και ενέκρινε και δίνει τη δυνατότητα της καύσης και της δημιουργίας εργοστασίων SRF.

Να απορρίψει την κατασκευή εργοστασίων SRF στον Βόλο και στη Θεσσαλία.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας γεμίσουν καρκίνο, για χάρη της «πράσινης ανάπτυξης» και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στις πλατείες η μάχη με τον ιό - https://t.co/W9YfS42UEX -

  • Παράταση 3ου γύρου επιστρεπτέας προκαταβολής - https://t.co/BYqA2Xd42J -

  • Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 6 ατόμων στην Οξυά - https://t.co/eLFV7GrL1R -

"Αλιεύοντας" την είδηση