Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΛΑΡΙΣΑ / Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Αστυνομική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το , με το “καυτό θέμα” αδειοδότησης λειτουργίας εργοστασίου στο Βόλο, θέμα που βρίσκει αντίθετους τους Βολιώτες και σύσσωμους τους επιστημονικούς φορείς της Μαγνησίας.

Έξω  από το κτήριο συγκεντρωμένοι ζητούν να μην ληφθεί απόφαση , ενώ αστυνομική δύναμη είναι μπροστά από από τους διαμαρτυρόμενους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Περιφέρειας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στην οποία συζητείται η έγκριση της κατασκευής του εργοστασίου στον Βόλο προγραμματίζει ο Διοικητικού Προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε του Συλλόγου καταγγέλλεται «η Βόλου που έδωσε ανερυθρίαστα τη δική της έγκριση και απαιτείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο: Να πει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ.

Να ανακαλέσει τον ΠΕΣΔΑ που συνέταξε και ενέκρινε και δίνει τη δυνατότητα της καύσης και της δημιουργίας εργοστασίων SRF.

Να απορρίψει την κατασκευή εργοστασίων SRF στον Βόλο και στη .

Δεν θα επιτρέψουμε να μας γεμίσουν καρκίνο, για χάρη της «πράσινης ανάπτυξης» και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση