Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Αστυνομοκρατούμενη η πόλη του Βόλου
Αστυνομοκρατούμενη η πόλη του Βόλου

Αστυνομοκρατούμενη η πόλη του Βόλου

Επεισόδια χθες βράδυ στην πόλη

Αστυνομικοί έχουν τοποθετηθεί σε όλο το Βόλο και τη Νέα Ιωνία , όπως ΚΤΕΛ, , στο κέντρο, σε κάθετους δρόμους πλησίον του Αγ. Νικολάου, στην στο ύψος του Πανεπιστημίου κ.α. , ενώ το έργο των αστυνομικών συνδράμει ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ έχουν γίνει προσαγωγές φιλάθλων.

Μπορεί η πόλη να κινείται σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου τις τελευταίες ημέρες και πολύ περισσότερο σήμερα, όπου θα διεξαχθεί στις 8.30 το βράδυ ο μεταξύ ΠΑΟΚ και , αλλά χθες δεν έλειψαν τα επεισόδια (σε κάποιες περιτώσεις αιματηρά) στο κέντρο και στην της πόλης (φωτό).

Φίλαθλοι και των δύο ομάδων βρίσκονται στην πόλη από χθες και το βραδυο δεν έλιψνα τα παρατράγουδα, ενώ μετά τις 4.00 το απογευμα αναμένονται λεωφορεία και με άλλους φιλάθλους ενώ ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Από την Αστυνομία έχει ανακοινωθεί ότι για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστάται στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού και στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας.

Να σημειωθεί ότι ορισμένα τσιπουράδικα στη Ν.Ιωνία αποφάσισαν να μην ανοίξουν σήμερα.

Ο από τη Λάρισα στον τελικό κυπέλλου

Τη στιγμή που η Μαγνησία διαθέτει αξιόλογες κι άρτια εκπαιδευμένες εθελοντικές ομάδες, οι οποίες πάντα δηλώνουν «παρών» κι είναι έτοιμες να συνδράμουν με τις γνώσεις τους στην , κι όχι μόνο, η ΕΠΟ, αποφάσισε ότι ο και συγκεκριμένα η εθελοντική ομάδα «Σαμαρείτες» του Ερυθρού Σταυρού από τη Λάρισα να συνδράμει σε τυχόν ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών στον αγώνα τελικού κυπέλλου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της που θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στις 8.30 στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με το μέλος της Κ. Τράγαλο «Όταν μάθαμε ότι ο κυπέλλου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό απευθυνθήκαμε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας για να συνδράμουμε όπου κι αν χρειαστεί. Οι άνθρωποι της ΕΠΣΘ δεν έφεραν αντίρρηση, αλλά επειδή δεν ήταν δική τους αρμοδιότητα μας παρέπεμψαν στην ΕΠΟ.

Στην ΕΠΟ αποστείλαμε πλήρες σχέδιο, ωστόσο μας απάντησαν ότι το κομμάτι των πρώτων βοηθειών θα το καλύψει η εθελοντική ομάδα «Σαμαρείτες» του Ερυθρού Σταυρού από τη Λάρισα. Στη Μαγνησία, υπάρχουν εθελοντικές ομάδες, και θα μπορούσαμε να συνδράμουμε στον αγώνα τελικού, καθώς υπάρχει εκπαίδευση, ή να συνδράμουμε στο έργο του Ερυθρού Σταυρού, καθώς μιλάμε για χιλιάδες κόσμου που θα βρεθεί στο Στάδιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση