Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης
Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης

Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης

Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου για τις ολοκληρωμένες αστικές , στο πλαίσιο του νέου 2016 -2020, τίθεται στη της Επιτροπής Διαβούλευσης την Τρίτη 22 Μαρτίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τετάρτη 23 του μήνα, στις 2 μετά το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου.

Πρόκειται για 11 που είχε παρουσιάσει πέρυσι η Δημοτική Αρχή και αφορούν στην της περιοχής Παλαιού Λιμεναρχείου, ενίσχυση και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου – συνεδριακού υ, επέκταση του δικτύου πεζοδρόμων και δρόμων ήπιας στον κεντρικό ιστό της πόλης και παρέμβαση στο φωτισμό της αστικής περιοχής.

Επίσης προβλέπονται κυκλοφοριακές με τη δημιουργία πέντε κυκλικών κόμβων και επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στον αστικό ιστό του Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Τέλος, προβλέπεται να κατεδαφιστεί του του Υγειονομικού, για διαμόρφωση πλατείας και ανάδειξη του κτιρίου Σπίρερ, να διαμορφωθούν τέσσερις αποθήκες του Τελωνείου Βόλου για χώρους συνάθροισης του κοινού, να γίνει παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου.

Επίσης, να κατεδαφιστεί το του πρώην κινηματογράφου «Νίκη», για δημιουργία χώρου στάθμευσης και ένα κτίριο επί των οδών Μαιάνδρου – Καισαρίας, ώστε ο χώρος να ενοποιηθεί με κοινόχρηστο χώρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση