Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης
Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης

Αστικές παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου στην επιτροπή διαβούλευσης

Το του Δήμου για τις ολοκληρωμένες αστικές παρεμβάσεις, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2016 -2020, τίθεται στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης την Τρίτη 22 Μαρτίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τετάρτη 23 του μήνα, στις 2 μετά το μεσημέρι, στο .

Πρόκειται για 11 που είχε παρουσιάσει πέρυσι η Δημοτική Αρχή και αφορούν στην ανάπλαση της περιοχής Παλαιού Λιμεναρχείου, ενίσχυση και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου – συνεδριακού κέντρου, επέκταση του δικτύου πεζοδρόμων και δρόμων στον κεντρικό ιστό της πόλης και παρέμβαση στο φωτισμό της αστικής περιοχής.

Επίσης προβλέπονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με τη πέντε κυκλικών κόμβων και επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στον αστικό ιστό του Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Τέλος, προβλέπεται να κατεδαφιστεί του κτίριο του Υγειονομικού, για διαμόρφωση πλατείας και ανάδειξη του κτιρίου Σπίρερ, να διαμορφωθούν τέσσερις αποθήκες του Τελωνείου Βόλου για χώρους συνάθροισης του κοινού, να γίνει παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με θέσεων και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου.

Επίσης, να κατεδαφιστεί το κτίριο του πρώην κινηματογράφου «», για δημιουργία χώρου στάθμευσης και ένα κτίριο επί των οδών Μαιάνδρου – Καισαρίας, ώστε ο χώρος να ενοποιηθεί με κοινόχρηστο χώρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση