Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ασιόδοξος για νίκη ο Άδωνις Γεωργιάδης από το Βόλο
Ασιόδοξος για νίκη ο Άδωνις Γεωργιάδης από το Βόλο

Ασιόδοξος για νίκη ο Άδωνις Γεωργιάδης από το Βόλο

Χωρίς ομιλία

Την αισιοδοξία του ότι αν πάει στο β' γύρο θα είναι πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε το απόγευμα από το Βόλο ο υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως με μεγάλα ψέματα εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό.
Ωστόσο η προγραμματισμένη βραδινή ομιλία του στο “Αχίλλειον ” αναβλήθηκε γιατί οι αντιεξουσιαστές είχαν αναρτήσει πανό και τον απέτρεψαν να μιλήσει.

Κατα τη συνέντευξη τυπου ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα λέγοντας πως αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέχεια θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός που θα εφαρμόσει το νόμο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ , όπου η πρώην υφυπουργός του έπλεξε το εγκώμιο.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η χ διανύει την κρισιμότερη περίοδο και ότι οι Έλληνες παρασύρθηκαν από τα μεγάλα ψέματα και ένα χρόνο μετά τις εκλογές όλοι αισθάνονται-ακόμη και ο πρωθυπουργός- απαισιοδοξία για το αύριο.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι οι υπο του Αλέξη Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ, το Μνημόνιο κ.λπ. πήγαν περίπατο και πλέον γεγονός είναι οι 100.000 διακοπές ρεύματος και οι καταγγελίες Πανούση, ενώ πρόσθεσε: «όταν μιλούσε για την τρομοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς τα λεγόμενά του θεωρήθηκαν απρέπεια» και τ οι καταγγελίες του κ. Πανούση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούσε και νομοθετούσε υπέρ των τρομοκρατών καθίστανται απίστευτα και κάνουν πως δεν τα βλέπουν».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ανήσυχος λέγοντας πως με αυτά τα η χώρα θα αποκτήσει τεράστιο πρόβλημα στις διεθνείς της , αλλά και τον τουρισμό αν χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία βγάλουν τουριστική οδηγία για τους πολίτες τους να μην επισκέπτονται την Ελλάδα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος επισήμανε πως η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχτεί σύντομα και στη συνέχεια να δώσει μάχη για την ανατροπή της αριστερής ιδεολογίας και πρόσθεσε: « Αυτό ακριβώς δηλώνει η υποψηφιότητά μου. Τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνουμε, γιατί χωρίς τη ΝΔ δεν έχει ελπίδα ο τόπος.»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αν δεν πίστευε ότι κάνει για ηγέτης της ΝΔ δεν θα έθετε υποψηφιότητα και σημείωσε πως θα ασχοληθεί με το ίδιο πάθος που τον διέκρινε στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας. “Η ΝΔ είναι ένα υπέροχο κόμμα αλλά με τεράστια προτα» είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε πρόθυμος να ασχοληθεί ώστε αυτά να ξεπεραστούν, ενώ διευκρίνισε πως επανήλθε στη ΝΔ και έκτοτε έχει τετραπλασιάσει τις ψήφους που λαμβάνει.

« Είχα φύγει από τη ΝΔ γιατί οι πόρτες ήταν κλειστές και ως πρόεδρός της αυτό θέλω να αλλάξω: να πάψουν οι πόρτες να είναι κλειστές και στελέχη της παράταξης να βγουν από την αφάνεια» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίσης χαρακτήρισε τη ΝΔ απαρχαιωμένο κόμμα , που πρέπει να μετατραπεί σε μία σύγχρονη και μοντέρνα παράταξη που θα κυριαρχεί και στα social media. « Στο twitter οι προσωπικοί μου followers είναι περισσότεροι από όσους έχει όλη η ΝΔ” είπε και εξήγησε πως προσωπικά τον βοήθησαν πολύ τα social media.

Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως δεξιός και ως Χ.Ο. που τιμά με σεβασμό τον Εθνικό Ύμνο και τη Γαλανόλευκη και τόνισε ότι οι δεξιοί δεν ακούγονταν στην παράταξη, η οποία έπαθε φοβία για την ιδεολογία της, με αποτέλεσμα να λειτουργεί φοβικά και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Πάντως διέψευσε ότι οι σχέσεις μέσα στη ΝΔ είναι άσχημες λέγοντας πως είναι αρκετά καλές, σημειώνοντας πως «σε μια εκλογική διαδικασία θα πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν πάλι στο Πανεπιστήμιο και τόνισε ότι αν αυτό συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί , ενώ εδώ κανείς δεν εφαρμόζει το Νόμο, κάτι που θα κάνει ο ίδιος όταν κάποια στιγμή είναι πρωθυπουργός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση