Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι επιχειρήσεις ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ
Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν  γραφεία κι επιχειρήσεις  ελευθέρων  επαγγελματιών  αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ

Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι επιχειρήσεις ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ

Στο κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Αυτό τονίστηκε σήμερα το απόγευμα σε που διοργανώθηκε στο Ε, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων ελευθέρων επαγγελματιών του νομού.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Λαζ. Γαϊτάνης πρότεινε τη σύσταση ενός άτυπου συντονιστικού οργάνου που θα παρακολουθεί το θέμα και την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, ενώ ενημέρωσε πως θα δοθεί σχετική και θα διοργανωθεί μεταξύ 18 και 22 Ιανουαρίου , όπου ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Βερβεσός και Ρίζος.

Συγκεκριμένα είπε ότι θα γίνουν δύο συναντήσεις με τους βουλευτές των κομμάτων του Συνταγματικού τόξου για τους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ και η δεύτερη για τον ΟΑΕΕ, ενώ μίλησε για την εκδήλωση που προετοιμάζεται για την ερχόμενη εβδομάδα και τόνισε ότι αφού διαμορφωθούν κοινές απόψεις και θέσεις θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, για να βγει η ότι οι ελεύθεροι είναι μαζί, απέναντι στο νέο ασφαλιστικό.

Οι ελεύθεροι τονίζουν ότι οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και η υψηλή φορολογία θα οδηγήσουν σε . Είναι γεγονός ότι η φοροδοτική ικανότητα των ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκεται στο ναδίρ και τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση με την σύνδεση των εισοδημάτων τους με το ασφαλιστικό και τις συντάξεις και η κατάργηση της ανταποδοτικότητας θα οδηγήσουν στον αφανισμό πολλών επαγγελμάτων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ελεύθερων επαγγελματιών, όπως δικηγόροι, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Ιατρικού, του Οδοντιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου, των δύο Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, των Οικονομολόγων Λογιστών και των επαγγελματιών φοροτεχνικών, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου και του Εμπορικού Συλλόγου.

asfalistiko1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση