Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι επιχειρήσεις ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ
Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν  γραφεία κι επιχειρήσεις  ελευθέρων  επαγγελματιών  αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ

Σε κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι επιχειρήσεις ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ασφαλιστικό ν/σ

Στο κλείσιμο θα οδηγηθούν γραφεία κι επιχειρήσεις ελευθέρων επαγγελματιών αν εφαρμοστεί το ν/σ που επεξεργάζεται η .

Αυτό τονίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο , με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων ελευθέρων επαγγελματιών του νομού.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Λαζ. Γαϊτάνης πρότεινε τη σύσταση ενός άτυπου συντονιστικού οργάνου που θα παρακολουθεί το θέμα και την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, ενώ ενημέρωσε πως θα δοθεί σχετική συνέντευξη τύπου και θα διοργανωθεί εκδήλωση μεταξύ 18 και 22 Ιανουαρίου , όπου ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Βερβεσός και Ρίζος.

Συγκεκριμένα είπε ότι θα γίνουν δύο συναντήσεις με τους των κομμάτων του Συνταγματικού τόξου για τους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ και η δεύτερη για τον , ενώ μίλησε για την εκδήλωση που προετοιμάζεται για την ερχόμενη εβδομάδα και τόνισε ότι αφού διαμορφωθούν κοινές απόψεις και θέσεις θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, για να βγει η εικόνα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι μαζί, απέναντι στο νέο .

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες τονίζουν ότι οι αυξημένες και η υψηλή φορολογία θα οδηγήσουν σε λουκέτα. Είναι γεγονός ότι η φοροδοτική ικανότητα των ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκεται στο ναδίρ και τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει η με την σύνδεση των εισοδημάτων τους με το ασφαλιστικό και τις συντάξεις και η κατάργηση της ανταποδοτικότητας θα οδηγήσουν στον αφανισμό πολλών επαγγελμάτων.

Στη παραβρέθηκαν φορείς ελεύθερων επαγγελματιών, όπως , εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του , του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Ιατρικού, του Οδοντιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου, των δύο Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, των Οικονομολόγων Λογιστών και των επαγγελματιών φοροτεχνικών, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου και του Εμπορικού Συλλόγου.

asfalistiko1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

  • #Βουνό ή #θάλασσα; #Βουνό #θάλασσα - https://t.co/ueHA0yDmvj -

"Αλιεύοντας" την είδηση