Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου
Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Σήμερα 8 οεμβρίου 2019 στο & Επενδύσεων, υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Σταμπουλίδη Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα της λειτουργίας της Ιχθυόσκαλας .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γ.γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων εώργιος Στρατάκης, ο δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Α.Ε. Αναγνώστου Σωκράτης, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) Γεωργακάκου Στεφανία, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Ιωάννης Τρανταφύλλης, η Λεώδη Μαρκελλένα από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, καθώς και ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Βόλου ικολάου Μάνος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η των εμπλοκών, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η Ιχθυόσκαλα. Από τους εμπλεκομέ δόθηκε η υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση έναρξη της λειτουργίας της.

 Ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε Αναγνώστου Σωκράτης δήλωσε ότι η μη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου υπήρξε ένα από τα πρώτα θέματα που τον απασχόλησαν και προς τούτο προσπάθησε μέσω διαφόρων παρεμβάσεων την υλο της σημερινής σύσκεψης. Επίσης, επισήμανε ότι θεωρεί απαράδεκτο ένα έργο που κατασκευάστηκε με της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των Ελλήνων φορολογουμένων, και ενώ έχει τελειώσει από το 2015, να μην λειτουργεί λόγω γραφειοκρατικών εμπλοκών. Διαβεβαιώθηκε ότι, από την πλευρά του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας εντός του 2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση