Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου
Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2019 στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Σταμπουλίδη Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε για το θέμα της λειτουργίας της Ιχθυόσκαλας .

Στη συμμετείχαν ο .γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Στρατάκης, ο δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Α.Ε. Αναγνώστου Σωκράτης, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) Γεωργακάκου Στεφανία, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Ιωάννης Τρανταφύλλης, η Λεώδη Μαρκελλένα από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, καθώς και ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Νικολάου Μάνος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η των εμπλοκών, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η . Από τους εμπλεκομένους δόθηκε η υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση έναρξη της λειτουργίας της.

 Ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε Αναγνώστου Σωκράτης δήλωσε ότι η μη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου υπήρξε ένα από τα πρώτα θέματα που τον απασχόλησαν και προς τούτο προσπάθησε μέσω διαφόρων παρεμβάσεων την υλοποίηση της σημερινής σύσκεψης. Επίσης, επισήμανε ότι θεωρεί απαράδεκτο ένα που κατασκευάστηκε με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των Ελλήνων φορολογουμένων, και ενώ έχει τελειώσει από το 2015, να μην λειτουργεί λόγω γραφειοκρατικών εμπλοκών. Διαβεβαιώθηκε ότι, από την πλευρά του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας εντός του 2020.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση