Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου
Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Άρση εμπλοκών για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2019 στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Σταμπουλίδη Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα της λειτουργίας της Ιχθυόσκαλας Βόλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γ.γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Στρατάκης, ο δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. Αναγνώστου Σωκράτης, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) Γεωργακάκου Στεφανία, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Ιωάννης Τρανταφύλλης, η Λεώδη Μαρκελλένα από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, καθώς και ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Βόλου Νικολάου Μάνος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η άρση των εμπλοκών, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η Ιχθυόσκαλα. Από τους εμπλεκομένους δόθηκε η υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση έναρξη της λειτουργίας της.

 Ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε Αναγνώστου Σωκράτης δήλωσε ότι η μη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου υπήρξε ένα από τα πρώτα θέματα που τον απασχόλησαν και προς τούτο προσπάθησε μέσω διαφόρων παρεμβάσεων την υλοποίηση της σημερινής σύσκεψης. Επίσης, επισήμανε ότι θεωρεί απαράδεκτο ένα έργο που κατασκευάστηκε με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των Ελλήνων φορολογουμένων, και ενώ έχει τελειώσει από το 2015, να μην λειτουργεί λόγω γραφειοκρατικών εμπλοκών. Διαβεβαιώθηκε ότι, από την πλευρά του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας εντός του 2020.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση