Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Άρον-άρον τα “μάζεψε” ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Πέγιος
Άρον-άρον τα “μάζεψε”  ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Πέγιος

Άρον-άρον τα “μάζεψε” ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Πέγιος

Άρον-άρον τα “μάζεψε” σήμερα ο Οικονομικών Δημ. Πέγιος ο οποίος το πρωί, στον ραδιοφωνικό σταθμό «9.86» εμφανίστηκε ενοχλημένος ,με αφορμή το χθεσινό περιστατικό σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό , όπου έκανε παρέμβαση ο Αχ. Μπέος, αποκαλώντας τον ουσιαστικά άσχετο και ότι έχει μπερδευτεί με την εκπομπή αθλητικού περιεχομένου που κάνει και συνομιλεί με … μεθυσμένους.

Όπως διεφάνη από τη σημερινή συζήτηση, ο κ. Πέγιος δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά απ΄ τον κ. Μπέο, θεωρώντας ότι κάνει σωστά τη δουλειά του, έχοντας μάλιστα «πάνω» του, τις περισσότερες και κομβικές για το δήμο Βόλου, αρμοδιότητες.
Ο Βόλου, ζήτησε από τον Αχ. Μπέο, την αποκατάσταση του ονόματός του με μία ίσως ανακοίνωση. Περιμένει μια συγνώμη, μια διορθωτική από τον σε δήμαρχο που θα τον αποκαταστήσει, αφού όπως είπε αυτό που συνέβη χθες στον τηλεοπτικό αέρα, ήταν άδικο για τον ίδιο.

Ωστόσο πριν απο λίγο ο Δημ. Πέγιος αναδιπλώθηκε δηλώνοντας: “Σε διαστρέβλωση, με την τακτική της μισής αλήθειας και την απομόνωση φράσεων από όσα είπα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χρ. Λουκά, σήμερα Παρασκευή, προχώρησαν στα sites που διατηρούν οι κ. Μαρέδης, Καρεκλίδης και η Κ. Τασσοπούλου, είτε εμφανίζοντάς με ως «υπερασπιστή» των ασυγχώρητων λαθών του προηγούμενου αντιδημάρχου, Ηλία Ξηρακιά, και στο θέμα της παροχής γάλακτος στους εργαζομένους, είτε ως πιθανό διασπαστή της αρραγούς ενότητας της ομάδας πλειοψηφίας της αυτοδιοικητικής παράταξης του αιρετού μας Δημάρχου , κ. Αχιλλέα Μπέου.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι αν και αισθάνομαι αδικημένος, εν τούτοις πρώτα και πάνω από όλα βάζω τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, τα οποία μαζί με τους συναδέλφους μου τιμήθηκα να υπηρετήσω. Συνεπώς όσοι «ονειρεύονται» διασπάσεις και αποστασίες ματαιοπονούν. Συνεχίζουμε ενωτικά, υπό την του Αχιλλέα Μπέου, για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για την πόλη.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

"Αλιεύοντας" την είδηση