Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου
Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Πρά τη θέλησή της πομακρύνθηκε σήμερα το πρωί άρον -άρον από το Ορφανοτροφείο Βόλου, μία 15χρονη , με απόφαση του προέδρου του ιδρύματος Άγγελου Αγραφιώτη και πήρε τον δρόμο για το Ορφανοτροφείο Ιωαννίνων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι μετέβησαν χθες το πρωί στην προκειμένου να καταγγείλουν την κίνηση αυτή και να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μην απομακρυνθεί η .

Αιτριολογία για την απομάκρυνση της 15χρονης και η μεταφορά της σε ίδρυμα των Ιωαννίνων, στάθηκε το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε συνάψει με υπάλληλο εταιρίας που είχε αναλάβει την φύλαξη του ιδρύματος ο οποίος βρισκόταν αρκετές ώρες στους χώρους και ερχόταν σε επαφή με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Την να αναλάβει την φύλαξη των χώρων του ιδρύματος συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έλαβε ο πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση χθες το πρωί, τες ήταν η αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Δανάη Χαριτάκη, ο ταμίας Κωνσταντίνος Κάβουρας, το μέλος Φίλιππος Κάλλης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Μπατζιάκας και ο δικηγόρος Αντώνης , οι οποίοι παρέμειναν για αρκετή ώρα στο γραφείο του διοικητή της Ασφάλειας Βόλου και υποδιευθυντή της Γιώργου Ντιζέ αναζητώντας λύση στο πρόβλημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση