Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου
Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Άρον-άρον απομακρύνθηκε 15χρονη από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Παρά τη θέλησή της απομακρύνθηκε σήμερα το πρωί άρον -άρον από το Ορφανοτροφείο , μία 15χρονη τρόφιμος, με απόφαση του προέδρου του ιδρύματος Άγγελου Αγραφιώτη και πήρε τον δρόμο για το Ορφανοτροφείο Ιωαννίνων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι μετέβησαν χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να καταγγείλουν την κίνηση αυτή και να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μην απομακρυνθεί η τρόφιμος.

Αιτριολογία για την απομάκρυνση της 15χρονης και η μεταφορά της σε ίδρυμα των Ιωαννίνων, στάθηκε το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με υπάλληλο εταιρίας που είχε αναλάβει την φύλαξη του ιδρύματος ο οποίος βρισκόταν αρκετές ώρες στους χώρους και ερχόταν σε επαφή με τα που φιλοξενούνται εκεί.

Την να αναλάβει την φύλαξη των χώρων του ιδρύματος συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έλαβε ο πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση χθες το πρωί, παρόντες ήταν η αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Δανάη Χαριτάκη, ο Κωνσταντίνος Κάβουρας, το μέλος Φίλιππος Κάλλης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Μπατζιάκας και ο δικηγόρος Αντώνης Ξηρός, οι οποίοι παρέμειναν για αρκετή στο του διοικητή της Ασφάλειας και υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γιώργου Ντιζέ αναζητώντας λύση στο πρόβλημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου #ΤριμερήςΣύνοδος - https://t.co/XdaqO2UWwf -

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

"Αλιεύοντας" την είδηση