Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αρχίζουν αύριο οι εργασίες κατασκευής του 4ου κυκλικού κόμβου
Αρχίζουν αύριο οι εργασίες κατασκευής του 4ου κυκλικού κόμβου

Αρχίζουν αύριο οι εργασίες κατασκευής του 4ου κυκλικού κόμβου

Αρχίζουν από αύριο οι εργασίες για την κατασκευή του τέταρτου κατά σειρά κυκλικού κόμβου πριν το δημαρχείο του Βόλου και στο ύψος της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο.

Ο κ. Μπέος έδωσε το πρωί συνέντευξη τύπου, ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν υπομονή, και γι' αυτό το διάστημα να μην χρησιμοποιούν τα οχήματα τους για να κατεβαίνουν στο κέντρο, ζητώντας συνεργασία απ΄όλους.

Όπως είπε έχει στηθεί ήδη το εργοτάξιο και εκτίμησε ότι αυτό το έργο θα το αγαπήσει ο κόσμος του Βόλου.

Η κάθοδος από τη θα σταματάει στη , ενώ η έξοδος από κέντρο της πόλης θα γίνεται από την Δημητριάδος και μέσω δημοτικού πάρκινγκ στη Λαμπράκη. Ακόμα η Ιάσωνος θα κλείσει εν μέρει και θα χρησιμοποιείται η .

Γι' αυτό το λόγο θα τοποθετηθεί σχετική σηματοδότηση και ζήτησε να συνδράμουν όλοι οι πολίτες στην προσπάθεια και να μην κατεβαίνουν με τα .

Προανήγγειλε ότι τα εγκαίνια θα γίνουν τη Μεγάλη εβδομάδα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον καιρό και την συμβολή των πολιτών.

Ακόμα ο δήμαρχος είπε πως απομένει η τακτοποίηση κάποιων λεπτομερειών για να προχωρήσει και η έναρξη κατασκευής δύο ακόμα κόμβων, στην Αθηνών με Λαρίσης, και στο τέρμα της Πολυμέρη στο ύψος της Γορίτσας.

Σχετικά με τις εργασίες για το πάρκινγκ στη Φιλλελήνων ο κ. Μπέος ζήτησε υπομονή από τον κόσμο, καθώς μια μικρή μερίδα εκφράζει δυσαρέσκεια, αλλά όπως ανέφερε ο χώρος είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο τα τελευταία 10 χρόνια.

“Θα συμφωνήσω με τη ότι κακώς έγινε εκεί το πάρκινγκ που πάει οκτώ ορόφους κάτω και κοντά . Αλλά επί 10 χρόνια ήταν λιμνάζοντα και λάσπες και είχε γίνει σκουπιδότοπους. Μαζέψαμε πέντε φορτηγά σκουπίδια για να ξεκινήσει” υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί εντός του 2019.

Παράλληλα τις επόμενες 20 ημέρες η κατασκευή του θα έχει φτάσει στον τρίτο όροφο, με το δήμαρχο να σημειώνει σχετικά με αντιδράσεις περιοίκων ότι τους κόπηκε η θέα προς τη θάλασσα, ότι τους πρότεινε να τους δώσει αφίσες με μοντέλα και των δύο φύλων για να μην χάσουν τη θέα…

Ζήτησε οι έμποροι της Ιωλκού να επιδείξουν υπομονή για την κατασκευή της διαδρομής ΑμεΑ.

Αναφερόμενος ο κ. Μπέος στο ζήτημα της απομάκρυνσης της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα έκανε λόγο για ανοιχτή πληγή που δύσκολα θα κλείσει και επιτέθηκε στους προκατόχους του λέγοντας πως για άλλη μια φορά” καταλαβαίνουμε πως λειτουργούσαν τώρα χρόνια και δυστυχώς κορόιδευαν βολιώτικο λαό”.

Υπενθύμισε ότι ως παράταξη από το 2017 είχαν συντάξει ψήφισμα για τη μη απομάκρυνση του στρατοπέδου και με στον τότε υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο διατύπωναν τη θέση που εκπροσωπούσε την πλειοψηφία του Βολιώτικού λαού.

“Περί τις αρχές του 2018, η σαπίλα και πολιτικοί απατεώνες καθόντουσαν και έλεγαν ότι δεν θα έφευγε. Και τάχα θα το αντικαταστήσουν” και συμπλήρωσε ότι το στρατόπεδο αποτελεί “” για τους Βολιώτες που συναλλάσσονται από αυτή τη διαδικασία. (ενοίκια, κλπ) και ζήτησε να υπάρξει συγκεκριμένη δέσμευση για την αντικατάσταση του.

Τέλος εξαπέλυσε επίθεση κατά Ομίλου Καρεκλίδη κάνοντας λόγο για ημερίδα – παρωδία της αρπαχτής που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση