Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άρχισε το “ξεκατίνιασμα” λόγω συμφερόντων στον Βόλο
Άρχισε το “ξεκατίνιασμα”  λόγω συμφερόντων στον  Βόλο

Άρχισε το “ξεκατίνιασμα” λόγω συμφερόντων στον Βόλο

 

Άρχισε το “ξεκατίνιασμα”, λόγω συμφερόντων στον κατά τα άλλα όμορφο Βόλο, που πλήττεται από την , το κλείσιμο επιχειρήσεων, συνέπεια της απουσίας πολιτικών που θα επανεκινήσουν μια , η οποία ολοένα και βυθίζεται.

Κι ενώ οι πολίτες ταλαιπωρούνται και τα προβλήματα πληθαίνουν ο τελών σε δήμαρχος  Αχ. Μπέος  ξεκίνησε πόλεμο με μερίδα των ΜΜΕ και το σάπιο πολιτικό σύστημα- όπως αρέσκεται να λέει- που χρόνια λυμαίνονταν την πόλη.

Ως θεωρία μπορεί αυτό να ακούγεται θετικό, αλλά ως εφαρμοζόμενη κάπου χωλαίνει κι αυτό προκαλεί απορίες στον γράφοντα, όπως: δηλαδή η κατά τον Αχ. Μπέο διαπλοκή μεταξύ αιρετών και ΜΜΕ τελειώνει και οδηγούμαστε σε κάθαρση ή μήπως δημιουργείται ένα νέο, ελεγχόμενο  τοπίο, με νέους παίκτες;

Τις απορίες αυτές ενισχύουν και τα διάφορα παπαγαλάκια , με αναρτήσεις τους στα και η φιλοξενία που τυγχάνει να έχει ο Αχ. Μπέος σε κάποια άλλα ΜΜΕ, ενώ κάποιοι ενοχλήθηκαν και με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ που -μεταξύ άλλων- αναφέρει ρητά:

  • Επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, δεν εμπλέκονται σε υπόθεση εκβίασης, ούτε σε οικονομικά σκάνδαλα που καταγγέλλονται.
  • Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφορούν ιδιοκτήτες ΜΜΕ και όχι δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης Συντακτών.
  • Καταδικάζουμε πρακτικές εκβιασμών και όποιων παράνομων πράξεων και ζητούμε την πλήρη διαλεύκανσή τους από τις δικαστικές αρχές, ώστε να μην υπάρχει καμία .

Είναι σαφές ότι ο Αχ. Μπέος εκλέχθηκε από τον βολιώτικο λαό, όπως είναι επίσης σαφέστατο ότι μέχρι να λήξει η υπόθεση της αργίας του, δε μπορεί να  λειτουργεί σαν σερίφης , ούτε να αναγάγει τις προσωπικές του ή διαφορές με κάποια πρόσωπα σε θέματα της πόλης.

Είναι επίσης αναγκαίο να πληροφορηθούν οι δημότες, όχι μόνο τι συνέβαινε στο παρελθόν αλλά και το  πώς και πού μοιράζεται σήμερα η επικοινωνιακή “πίτα” για να μην υπάρχουν σκιές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση