Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άρχισε το “ξεκατίνιασμα” λόγω συμφερόντων στον Βόλο
Άρχισε το “ξεκατίνιασμα”  λόγω συμφερόντων στον  Βόλο

Άρχισε το “ξεκατίνιασμα” λόγω συμφερόντων στον Βόλο

 

Άρχισε το “ξεκατίνιασμα”, λόγω συμφερόντων στον κατά τα άλλα όμορφο Βόλο, που πλήττεται από την ανεργία, το κλείσιμο επιχειρήσεων, συνέπεια της απουσίας πολιτικών που θα επανεκινήσουν μια οικονομία, η οποία ολοένα και βυθίζεται.

Κι ενώ οι πολίτες ταλαιπωρούνται και τα προβλήματα πληθαίνουν ο τελών σε αργία δήμαρχος  Αχ. Μπέος  ξεκίνησε πόλεμο με μερίδα των ΜΜΕ και το σάπιο πολιτικό σύστημα- όπως αρέσκεται να λέει- που χρόνια λυμαίνονταν την πόλη.

Ως θεωρία μπορεί αυτό να ακούγεται θετικό, αλλά ως εφαρμοζόμενη πρακτική κάπου χωλαίνει κι αυτό προκαλεί απορίες στον γράφοντα, όπως: δηλαδή η κατά τον Αχ. Μπέο διαπλοκή μεταξύ αιρετών και ΜΜΕ τελειώνει και οδηγούμαστε σε κάθαρση ή μήπως δημιουργείται ένα νέο, ελεγχόμενο  τοπίο, με νέους παίκτες;

Τις απορίες αυτές ενισχύουν και τα διάφορα παπαγαλάκια , με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η φιλοξενία που τυγχάνει να έχει ο Αχ. Μπέος σε κάποια άλλα ΜΜΕ, ενώ κάποιοι ενοχλήθηκαν και με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ που -μεταξύ άλλων- αναφέρει ρητά:

  • Επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, δεν εμπλέκονται σε υπόθεση εκβίασης, ούτε σε οικονομικά σκάνδαλα που καταγγέλλονται.
  • Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφορούν ιδιοκτήτες ΜΜΕ και όχι δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης Συντακτών.
  • Καταδικάζουμε πρακτικές εκβιασμών και όποιων παράνομων πράξεων και ζητούμε την πλήρη διαλεύκανσή τους από τις δικαστικές αρχές, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά.

Είναι σαφές ότι ο Αχ. Μπέος εκλέχθηκε από τον βολιώτικο λαό, όπως είναι επίσης σαφέστατο ότι μέχρι να λήξει η υπόθεση της αργίας του, δε μπορεί να  λειτουργεί σαν σερίφης , ούτε να αναγάγει τις προσωπικές του σχέσεις ή διαφορές με κάποια πρόσωπα σε θέματα της πόλης.

Είναι επίσης αναγκαίο να πληροφορηθούν οι δημότες, όχι μόνο τι συνέβαινε στο παρελθόν αλλά και το  πώς και πού μοιράζεται σήμερα η επικοινωνιακή “πίτα” για να μην υπάρχουν σκιές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Κέντρο Ενημέρωσης Κοινού για τα Υποθαλάσσια Μουσεία η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη… - https://t.co/9hf8GCUxgW -

  • Πρόστιμο σε υπάλληλο καταστήματος για μη χρήση μάσκας - https://t.co/Zn61FLi4kB -

  • Στη ΜΕΘ Βόλου κατέληξε Βρετανός τουρίστας από την Σκιάθο - https://t.co/o5lsInVhdl -

"Αλιεύοντας" την είδηση