Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων
Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Στο Βόλο βρίσκονται από σήμερα, παραμένοντας μέχρι και την 1.300 πρόσκοποι και βαθμοφόροι στο πλαίσιο της 35ης ς Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης των προσκόπων.

Ήδη στη Πλατεία Πανεπιστημίου στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, που θα φιλοξενήσει την ς, σκίτσου και κόμικ, και άλλες εκδηλώσεις.

Ο Χάρης Αβερτιάδης βαθμοφόρος του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τούφας – Χαλανδρίου, τόνισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτιστική που έχει διοργανωθεί ποτέ, γίνεται σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, για να βοηθηθεί κάθε πόλη και για να βρεθούν και να γνωριστούν τα παιδιά όλης της Ελλάδας.

Το τετραήμερο θα βρεθούν στο Βόλο 1200 πρόσκοποι και 150 βαθμοφόροι, που είναι ενήλικες εθελοντές, που διοργανώνουν την .

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, με πύλες, καστανιές και σχοινιά, σημαίες και μπάνερ, ενώ μια μεγάλη κεντρική σκηνή, θα φιλοξενήσει την ς, σκίτσου και κόμικ.

Ο βαθμοφόρος σημείωσε ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά, που είναι μαθητές Λυκείου, προετοιμάζονται όλο το χρόνο γι' αυτή τη συνάντηση και ετοιμάζουν εργασίες, , φωτογραφίες, κόμικς, γελοιογραφίες, χορούς και άλλα για την Πανελλαδική συνάντηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση