Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων
Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Στο Βόλο βρίσκονται από σήμερα, παραμένοντας μέχρι και την 1.300 πρόσκοποι και βαθμο στο πλαίσιο της 35ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης των προσκόπων.

Ήδη στη στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, που θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας, σκίτσου και κόμικ, και άλλες .

Ο Χάρης Αβερτιάδης βαθμοφόρος του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τούφας – Χαλανδρίου, τόνισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτιστική που έχει διοργανωθεί ποτέ, γίνεται σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, για να βοηθηθεί κάθε πόλη και για να βρεθούν και να γνωριστούν τα παιδιά όλης της Ελλάδας.

Το τετραήμερο θα βρεθούν στο Βόλο 1200 πρόσκοποι και 150 βαθμο, που είναι ενήλικες εθελοντές, που διοργανώνουν την εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, με πύλες, καστανιές και σχοινιά, σημαίες και μπάνερ, ενώ μια μεγάλη κεντρική σκηνή, θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας, σκίτσου και κόμικ.

Ο βαθμοφόρος σημείωσε ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά, που είναι ές Λυκείου, προετοιμάζονται όλο το χρόνο γι' αυτή τη και ετοιμάζουν εργασίες, , φωτογραφίες, κόμικς, γελοιογραφίες, χορούς και άλλα δρώμενα για την Πανελλαδική .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση