Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων
Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Άρχισε η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων

Στο Βόλο βρίσκονται από σήμερα, παραμένοντας μέχρι και την Κυριακή 1.300 πρόσκοποι και βαθμοφόροι στο πλαίσιο της 35ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης των προσκόπων.

Ήδη στη Πλατεία Πανεπιστημίου στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, που θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας, σκίτσου και κόμικ, και άλλες εκδηλώσεις.

Ο Χάρης Αβερτιάδης βαθμοφόρος του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τούφας – Χαλανδρίου, τόνισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτιστική ενημέρωση που έχει διοργανωθεί ποτέ, γίνεται σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, για να βοηθηθεί κάθε πόλη και για να βρεθούν και να γνωριστούν τα παιδιά όλης της Ελλάδας.

Το τετραήμερο θα βρεθούν στο Βόλο 1200 πρόσκοποι και 150 βαθμοφόροι, που είναι ενήλικες εθελοντές, που διοργανώνουν την εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στήθηκε το Προσκοπικό Χωριό, με πύλες, καστανιές και σχοινιά, σημαίες και μπάνερ, ενώ μια μεγάλη κεντρική σκηνή, θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας, σκίτσου και κόμικ.

Ο βαθμοφόρος σημείωσε ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά, που είναι μαθητές Λυκείου, προετοιμάζονται όλο το χρόνο γι’ αυτή τη συνάντηση και ετοιμάζουν εργασίες, έρευνες, φωτογραφίες, κόμικς, γελοιογραφίες, χορούς και άλλα δρώμενα για την Πανελλαδική συνάντηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα 13 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωναϊού στη Μαγνησία - https://t.co/HZFJmmJGmb -

  • «Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι από το Βελεστίνο - https://t.co/fGMf3rCILX -

  • Μηνύματα με απάτη για δωρεές, δάνεια και κακόβουλα λογισμικά - https://t.co/gN0oLQbipB -

"Αλιεύοντας" την είδηση