Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αρχηγική εμφάνιση Λαφαζάνη σε εκδήλωση
Αρχηγική εμφάνιση Λαφαζάνη σε εκδήλωση

Αρχηγική εμφάνιση Λαφαζάνη σε εκδήλωση

Yπέρ της εξόδου της χώρς πό το τάχθηκε ανοιχτά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση και ενόψει και των εσωκομματικών διεργασιών στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να εκπέμψει το ότι «ο πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εμείς».

Στην του ήταν αρκετά επικριτικός έναντι των κεντρικών πολιτικών αποφάσεων της ς. Δεν παρέλειψε να παρουσιάσει το περίγραμμα της εναλλακτικής πρότασης που έχει ως βάση την έξοδο από το και την υλο ενός εναλλακτικού μοντέλου, με απώτερο στόχο τον σοσιαλισμό και βασικά σημεία την εθνικοποίηση των τραπεζών, τη δημόσια ιδιοκτησία και έλεγχο όλων των στρατηγικών επιχειρήσεων και δικτύων, τη μεγάλη αναδιανομή του πλούτου, τη βαθιά διαγραφή του χρέους, την αποκατάσταση της νομιμότητας και της διαφάνειας στη λειτουργία των , ενώ ζήτησε να ανοίξει δημόσιος δις για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Στην έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, οι Μανώλης Γλέζος, Κώστας Λαπαβίτσας, Γιάννης Μηλιός, αλλά και ο επικεφαλής του κόμματος «Δραχμή», Θεόδωρος Κατσανέβας.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση