Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αρχές Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο
Αρχές Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο

Αρχές Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο

Στις 4 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου στην πόλη, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει φέτος η Αργώ που μεταφερθεί και θα δεσπόζει φωταγωγημένη στο μνημείο των Ηρώων στην παραλία της πόλης.

Η ανάμματος του χριστουγεννιάτικου στολισμού θα πραγματοποιηθεί στο χώρο που θα εκτίθεται η «Αργώ».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρα, φέτος ο φωτισμός με το «blue sky» θα επεκταθεί και στις οδούς Γκλαβάνη, Κουμουνδούρου, Όγλ και Σπυρίδη ενώ είναι πιθανόν να τοποθετηθεί και στην οδό Ιάσωνος.

Όπως ανέφερε ο κ. Βλιώρας, η επιτροπή έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους του πολιτιστικούς και καλλιτεχνικά σχήματα για να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις με το δήμο να τους παρέχει τις ηχητικές εγκαταστάσεις.

Στην Αγ. Νικολάου θα στηθεί εξέδρα για θεατρικά δρώμενα και συναυλίες , μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του ομώνυμου Ι.Ν., ενώ θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική της 24ης Δεκεμβρίου.

Επίσης στο χώρο του «Δος υμίν» θα παρατεθεί το γεύμα στους απόρους ανήμερα τα Χριστούγεννα, προσφορά των καταστηματαρχών της πόλης.

Στη μία πλευρά της πλατείας Πανεπιστημίου θα στηθεί η σοκολατούπολη για τα παιδιά , ενώ στην άλλη πλευρά μία εξέδρα όπου θα δίνονται από μουσικά σχήματα.

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα στηθεί το χωριό του Άη Βασίλη, μεγαλύτερο σε σχέση με το περσινό, ενώ θα υπάρχει και λούνα παρκ με περισσότερα παιχνίδια.

Επίσης θα στηθεί παγοδρόμιο με κερκίδες, καθώς θα δοθεί η παράσταση «Frozen on ice” από ξένο καλλιτεχνικό σχήμα.

Επιπλέον καθημερινά θα δίνονται παραστάσεις στο Αχίλλειο, την Παλιά Ηλεκτρική, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, αλλά και σε ανοιχτούς χώρους, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Σημειώνεται τέλος ότι το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα οριστικοποιηθεί και θα δημοσιοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου 2015.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση