Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αποζημιώσεις στο 100% και χαλαζική προστασία ζήτησε από τον ΕΛΓΑ ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου
Αποζημιώσεις στο 100% και χαλαζική προστασία ζήτησε από τον ΕΛΓΑ ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Αποζημιώσεις στο 100% και χαλαζική προστασία ζήτησε από τον ΕΛΓΑ ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Άμεση ήτν η νταπόκριση του ΕΛΓΑ στο αίτημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για αυτοψία στις του Δήμου.

Κλιμάκιο του Οργανισμού, συμμετείχε σε σύσκεψη στο με τον δήμαρχο Παν. Κουτσάφτη να επισημαίνει την ανάγκη άμεσης συνδρομής του ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς και καταβολή οφειλόμενων ποσών από την περσινή αποζημίωση.

Για την ταχύτερη διαχείριση των δηλώσεων, ο δήμαρχος γνωστοποίησε στον ΕΛΓΑ την διάθεση υπαλλήλου του Δήμου για την περίοδο αναγγελίας ζημιών ώστε να διευκολυνθεί ο Οργανισμός και να εξυπηρετηθούν γρηγορότερα οι .

Παράλληλα ο κ. , στη σύσκεψη με τη συμμετοχή συνεργατών του, συνεταιριστών κ.ά., επανέλαβε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής να ενταχθεί ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου στο χαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ, δηλώνοντας πως οι υπηρεσίες του Δήμου μπορούν να συνεργαστούν με τον Οργανισμό για την προετοιμασία εφαρμογής του προγράμματος.

Τέλος, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόβλημα με το κλειστό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής ς, δεν προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες, απαραίτητες αυτή την περίοδο ( π.χ. εκτίμησης) για την υποβολή δηλώσεων από τους πληγέντες.

Ακολούθησαν αυτοψίες του κλιμακίου σε διάφορες περιοχές του Δήμου με χαλαζόπληκτες , αυτοψίες οι οποίες θα διευρυνθούν τις επόμενες ημέρες ενώ παράλληλα θα αρχίσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους πληγέντες παραγωγούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση