Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο
Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο

Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο

Απούσα η από την σημερινή παρέλαση στο Βόλο,ενώ και οι βουλευτές του δεν ήταν στην εξέδρα, ως είθισται, αλλά ανάμεσα στο κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Μαγνησίας του Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλής στον σημερινό εορτασμό δεν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους στο χώρο των επισήμων αλλά στέκονταν μέσα στον κόσμο.

Από την άλλη, σήμερα ήταν η τρίτη φορά εορτασμού επετείου στο Βόλο, απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς τόσο στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο τότε Γεν. Γραμ. κ. Μπασκόζος είχε επικαλεστεί λόγους ασθενείας και δεν παρευρέθηκε, αλλά και στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2014 ο τότε υφυπουργός κ. Καλατζής είχε επικαλεστεί ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν είχε παρευρεθεί.

Σε αντίθεση, πάντως με τους πολιτικούς, , πρόσκοποι, πολιτιστικοί σύλλογοι και σώματα στρατού παρήλασαν με λεβεντιά και περηφάνια, εισπράτοντας το θερμό χειροκρότημα των βολιωτών.

Μετά τα πέρας της παρέλασης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, που παρευρέθηκε στις εορτασμού της επετείου στο Βόλο, συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν, αλλά και τους διοργανωτές και τόνισε: «τιμούμε το έπος του ‘40. Θυμόμαστε τους αγώνες του ‘40 και του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, τους αγωνιστές και την .

Τιμούμε και θυμόμαστε τις νίκες και τις ήττες που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν αλλά ξεχνούμε. Ξεχνούμε ότι οι νίκες γεννιούνται με ενότητα και ισχυρών συμμάχων.

Ξεχνούμε ότι οι ήττες γεννιούνται με διχόνοια και α. Η ενότητα χρειάζεται τόλμη γνώση σκληρή δουλειά και συμμαχίες. Επείγει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να προσδιορίσουμε θετικά τη ζωή μας και τον χαρακτήρα μας, να υπερβούμε τις αντιπαλότητές μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για το κοινό μέλλον μας αλλά και για την εθνική μας ανόρθωση».

Τέλος η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε «Σήμερα τιμούμε εκεί που με τη ζωή τους και τους αγώνες τους αντιστάθηκαν στον φασισμό σε κάθε έννοια ολοκληρωτισμού.

Τιμούμε εκεί τους ήρωες που είπαν το ιστορικό ΟΧΙ κι έγραψαν το έπος του '40. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή επέτειο θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στείλουμε το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Για την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε «Σαφώς και δεν μου είναι ευχάριστο το γεγονός αυτό αλλά ο περιφερειάρχης εκπροσώπησε επάξια τη Μαγνησία και την Περιφέρεια».

parelasi10 (2)parelasi10 (1)

parelasi8parelasi7 (2)

parelasi7 (1)parelasi5 (1)

parelasi3 (2)parelasi3 (1)

parelasi1parelasi

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση