Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο
Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο

Απούσα η κυβέρνηση από την παρέλαση στο Βόλο

Απούσα η κυβέρνηση από την σημερινή παρέλαση στο Βόλο,ενώ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στην εξέδρα, ως είθισται, αλλά ανάμεσα στο κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλής στον σημερινό εορτασμό δεν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους στο χώρο των επισήμων αλλά στέκονταν μέσα στον κόσμο.

Από την άλλη, σήμερα ήταν η τρίτη φορά εορτασμού επετείου στο Βόλο, απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς τόσο στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο τότε Γεν. Γραμ. κ. Μπασκόζος είχε επικαλεστεί λόγους ασθενείας και δεν παρευρέθηκε, αλλά και στον εορτασμό της 2014 ο τότε υφυπουργός κ. Καλατζής είχε επικαλεστεί ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν είχε παρευρεθεί.

Σε αντίθεση, πάντως με τους πολιτικούς, μαθητές, πρόσκοποι, πολιτιστικοί σύλλογοι και σώματα στρατού παρήλασαν με λεβεντιά και περηφάνια, εισπράτοντας το θερμό χειροκρότημα των βολιωτών.

Μετά τα πέρας της παρέλασης ο Κ. Αγοραστός, που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου στο Βόλο, συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν, αλλά και τους διοργανωτές και τόνισε: «τιμούμε το έπος του ‘40. Θυμόμαστε τους αγώνες του ‘40 και του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, τους αγωνιστές και την αντίσταση.

Τιμούμε και θυμόμαστε τις νίκες και τις ήττες που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν αλλά ξεχνούμε. Ξεχνούμε ότι οι νίκες γεννιούνται με ενότητα και συνεργασία ισχυρών συμμάχων.

Ξεχνούμε ότι οι ήττες γεννιούνται με διχόνοια και παραμύθια. Η ενότητα χρειάζεται τόλμη γνώση σκληρή δουλειά και συμμαχίες. Επείγει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να προσδιορίσουμε θετικά τη ζωή μας και τον χαρακτήρα μας, να υπερβούμε τις αντιπαλότητές μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για το κοινό μέλλον μας αλλά και για την εθνική μας ανόρθωση».

Τέλος η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα δήλωσε «Σήμερα τιμούμε εκείνους που με τη ζωή τους και τους αγώνες τους αντιστάθηκαν στον φασισμό σε κάθε έννοια ολοκληρωτισμού.

Τιμούμε εκείνους τους ήρωες που είπαν το ιστορικό ΟΧΙ κι έγραψαν το έπος του ’40. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή επέτειο θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στείλουμε το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Για την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου η κ. δήλωσε «Σαφώς και δεν μου είναι ευχάριστο το γεγονός αυτό αλλά ο περιφερειάρχης εκπροσώπησε επάξια τη και την Περιφέρεια».

parelasi10 (2)parelasi10 (1)

parelasi8parelasi7 (2)

parelasi7 (1)parelasi5 (1)

parelasi3 (2)parelasi3 (1)

parelasi1parelasi

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση