Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποστολή βοήθειας από το Δ. Βόλου στη Σκόπελο
Αποστολή βοήθειας από το Δ. Βόλου στη Σκόπελο

Αποστολή βοήθειας από το Δ. Βόλου στη Σκόπελο

Ομόφωνα αποφασίστηκε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η αποστολή δύο απορριμματοφόρων στη Σκόπελο και όποια άλλη βοήθεια χρειαστεί στο νησί που υπέστη βιβλική καταστροφή.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση 45’ λόγω μη απαρτίας και αυτό έκανε το δήμαρχο Αχ. Μπέο να απευθυνθεί στο σώμα και κυρίως στην ομάδα πλειοψηφίας λέγοντας ότι η απουσία συμβούλων δείχνει έλλειψη ευαισθησίας και αλληλεγγύης και πρόσθεσε: «H συνεδρίαση δείχνει την ευαισθησία , αφορά συνανθρώπους μας και είναι πάνω από το σπίτι , το μαγαζί μας , τα προσωπικά μας. Όσοι λείπουν θα κριθούν αν θέλετε να κριθείτε κι εσείς. Να είμαστε πιο υπεύθυνοι. Εγώ ήρθα από Αθήνα για να προλάβω.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς είπε πως οι σύμβουλοι δεν ενημερώθηκαν για το έκτακτο της συνεδρίασης και συμπλήρωσε ότι «όλοι έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες», γεγονός που προκάλεσε τη έντονη αντίδραση του δημάρχου ο οποίος του είπε: « εμείς δεν πάμε στις τράπεζες να καίμε και να σπάμε. Κάποια γεγονότα καταγράφηκαν και δεν μπορείτε να κρυφτείτε πλέον. Θα κριθείτε.
Ήσουν στο Διμήνι μαζί με τον Καννελή στο τζιπάκι. Ο κόσμος λέει ότι φασίστες είστε εσείς οι αριστεροί του κώλου .»

Απαντώντας ο κ. Πατσιαντάς είπε: «ανοίγεις το θέμα για επικοινωνιακούς λόγους , μόνο αυτό σε νοιάζει. Στο Διμήνι είχε αντιφασιστική συγκέντρωση και ως αντιφασίστας πήγα συνειδητά. Την ώρα που έφτανα έφευγε ο αντιδήμαρχος.

Ακολούθησε κόντρα με τον αντιδήμαρχο Δημ. Λιβογιάννη τον οποίο χαρακτήρισε συκοφάντη για να δεχθεί την απάντηση: « κατέβηκες από το τζιπάκι ή όχι. Είσαι θρασύτατος.»

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο δήμαρχος Βόλου και απευθυνόμενος προς τον κ. Πατσιαντά είπε: «: εμείς κάνουμε έργο και θα μας κρίνει ο λαός. Η ελευθερία του λόγου και η έκφραση συνταγματικό δικαίωμα δεν μπορείτε να τα στερείτε από κανέναν. Είναι φασιστικό αυτό.

Nα σημειωθεί, τέλος, ότι από τις μειοψηφίες παρόντες ήταν ο κ. Πατσιαντάς και η γραμματέας του συμβουλίου Κατερίνα Τσοπουρίδου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση