Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απόρριψη αιτήματος γνωμοδότησης από την Εισαγγελία Βόλου για τη σύσταση της Βουλής με Π.Δ.
Απόρριψη αιτήματος γνωμοδότησης από την Εισαγγελία Βόλου για τη σύσταση της Βουλής με Π.Δ.

Απόρριψη αιτήματος γνωμοδότησης από την Εισαγγελία Βόλου για τη σύσταση της Βουλής με Π.Δ.

Που υπέβαλαν χθες μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” της πόλης

Αίτημα γνωμοδότησης για το θέμα της Βουλής των Ελλήνων κατέθεσαν χθες στην Εισαγγελία Βόλου, μέλη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις», ερωτώντας γιατί ενώ η Βουλή διαλύεται πριν τις εκλογές με Προεδρικό Διάταγμα, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο και όταν συγκροτείται ξανά χωρίς να εκδίδεται Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα ετοιμαζόταν να καταθέσουν τέτοιες γνωμοδοτήσεις σε όλα τα Δικαστήρια της χώρας, ενώ στην Αθήνα που ήδη το προσπάθησαν, πληροφορήθηκαν πως δεν θα γίνει δεκτό και έτσι υπαναχώρησαν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το αίτημα απορρίφθηκε από την εισαγγελέα υπηρεσίας, καθώς με βάση το άρθρο 25 του Αστικού Κώδικα, ο εισαγγελέας μπορεί να γνωμοδοτήσει για νομικά και όχι για Πολιτειακά ζητήματα της χώρας, όπως αιτούνταν από τη δικαστική λειτουργό τα μέλη του κινήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση