Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απόρριψη αιτήματος από την Εισαγγελία για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 35χρονου Βολιώτη
Απόρριψη αιτήματος από την Εισαγγελία για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 35χρονου Βολιώτη

Απόρριψη αιτήματος από την Εισαγγελία για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 35χρονου Βολιώτη

Που είχε υποβάλλει πριν λίγες ημέρες το Χαμόγελο του Παιδιού

Απορρίφθηκε από την Εισαγγελία του το αίτημα που υπέβαλλε το Χαμόγελο του Παιδιού, πριν τρεις περίπου ημέρες, προκειμένου να βγουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου Βολιώτη, που φέρεται να ασελγούσε κατά της 10χρονης κόρης του, τουλάχιστον για διάστημα έξι μηνών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της αρμόδιας για ζητήματα ανηλίκων, εισαγγελικής λειτουργού τυχόν δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, θα οδηγούσε στον στιγματισμό των παιδιών του, δυσκολεύοντας κατά πολύ την καθημερινότητα τους.

Παράλληλα δεν φαίνεται να υπάρχουν υπόνοιες σε βάρος του άνδρα, ότι προέβη σε παρόμοιες πράξεις και σε άλλα ανήλικα, ενώ από την στιγμή που δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε χώρο, όπου υπάρχουν παιδιά (, φροντιστήρια κ..), δεν υφίσταται κίνδυνος για την δημόσια τάξη, από τυχόν ανάλογες ενέργειες του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση του 35χρονου εκκρεμεί στην κύρια ανάκριση και ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για δύο κακουργήματα, και συγκεκριμένα για που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση έλαβε πανελλήνιο ενδιαφέρον, καθώς ο άνδρας φέρεται να ασελγούσε στο παιδί του, για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, στο της οικογένειας στο Βόλο, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του για δουλειά.

Το “κουβάρι ξετυλίχθηκε” όταν ο 12χρονος περίπου, γιος του φερόμενου ως δράστη, είδε τον πατέρα του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις κατά της αδελφής του για ακόμα μια φορά.

Τότε ανέφερε το τι είδε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού στην 30χρονη περίπου του, η οποία έμεινε άναυδη από την εξιστόρηση των γεγονότων.

Η υπέβαλλε μηνυτήρια εις βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελία του διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη , όσο και από τον αδελφό και την 10χρονη μαθήτρια.

Σημειώνεται ότι και οι δύο κατηγορίες επισύρουν ποινές κάθειρξης από 10 έως και 20 χρόνια.

Ο Βολιώτης που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το για λόγους δουλειάς.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση