Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απορρίφθηκε το αίτημα Χαλέβα – Τσιαμήτα για επανακαταμέτρηση σταυρών
Απορρίφθηκε το αίτημα Χαλέβα – Τσιαμήτα για επανακαταμέτρηση σταυρών

Απορρίφθηκε το αίτημα Χαλέβα – Τσιαμήτα για επανακαταμέτρηση σταυρών

Απορρίφθηκαν χθες από το του Βόλου οι αιτήσεις επανακαταμέτρησης για την σταυροδοσία που υπέβαλλαν δύο περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ τον Πολιτών», του εκ νέου Περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστού.

Πρόκειται για τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει ο Κώστας , που εξελέγη στην τρίτη θέση (με 7.427 ψήφους, πίσω από την αντιπεριφερειάρχη και τον Θανάση Μόρα) και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Όλγα Τσιαμήτα, που με 4.913 ψήφους τελικά έμεινε εκτός περιφερειακών συμβούλων που εκλέγονται, με τελευταίο τον ιώργο Κίτσιο να έχει 5.724 σταυρούς.

Η απόρριψη των αιτήσεων έγινε, καθώς από την επανακαταμέτρηση αποδείχτηκε ότι δεν αλλάζει κάτι ως προς τις θέσεις και τις ψήφους που έλα οι δύο , με τον Κώστα Χαλέβα να εκλέγεται ως τρίτος, αλλά να ζητά να δει εάν ήταν δεύτερος τελικά.

Σημειώνεται ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση αιτήματος επανακαταμέτρησης για τους υποψηφίους των δημοτικών και κοινοτικών εκλογών, και μέχρι στιγμής υπέβαλλαν αίτηση τουλάχιστον οκτώ άτομα σε διάφορες περιοχές της .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση