Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η άδεια Κουφοντίνα
Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η άδεια Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η άδεια Κουφοντίνα

Στην απόρριψη του αιτήματος για την χορήγηση της 7ης κατά σειρά άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα προχώρησε, όπως αναμενόταν, το τριμελές δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.

Οι δικαστικοί λειτουργοί υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελικής Αρχής, να απορριφθεί το αίτημα του πολυισοβίτη κρατούμενου.

Η εισαγγελέας στην εισήγηση της, υποστήριζε ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια δεν έχει μεταμεληθεί και μάλιστα, όπως είχε πει χαρακτηριστικά «δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση».

Παρά το γεγονός ότι ο νέος Κώδικας μετατρέπει σε πλημμέλημα από κακούργημα το αδίκημα της στάσης κρατουμένων (ποινική δίωξη που του ασκήθηκε προσφάτως), και θα μπορούσε να του δοθεί άδεια, εντούτοις η εισαγγελέας είχε πει και πάλι όχι στο αίτημα του πολυισοβίτη.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα είχε κριθεί εκ νέου από Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που είχε αναιρέσει το προηγούμενο απορριπτικό βούλευμα του ίδιου δικαστικού συμβουλίου, κρίνοντας ότι και οι πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανήλικοι ρομά έκλεψαν "ΣΚΡΑΤΣ" από ψιλοκατζίδικο - https://t.co/axD9dmLWPJ -

  • Νεκροί Έλληνας και δύο Ρώσοι από συντριβή ελικοπτέρου στον Πόρο - https://t.co/rrOCkrj5TC -

  • - https://t.co/xhsw9EY9ym -

"Αλιεύοντας" την είδηση