Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων από τα «Αστέρια» Αγριάς
Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων από τα «Αστέρια» Αγριάς

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων από τα «Αστέρια» Αγριάς

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλλει της περιοχής Αγριάς και ζητούσαν τη των εργασιών για την κατασκευή αντλιοστασίου, με το οποίο ολοκληρώνεται το μεγάλο του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής, που αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας περιβαλλοντικό , με αντίστοιχες θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της τοπικής οικονομίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή η δημοτική αρχή τονίζει: “Όπως είχαμε υπογραμμίσει και σε ανάλογες αποφάσεις, που προηγήθηκαν, δεν έχουμε καμία αίσθηση νικητή, πολύ δε περισσότερο δεν βλέπουμε στο πρόσωπο των περιοίκων κάποιους ηττημένους.

Η αντιδικία μαζί τους δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Η μάχη μας, όπως σε όλα τα που καθημερινά δίνουμε, είναι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, πάντα με σεβασμό στη νομιμότητα, χωρίς καιροσκοπισμούς και μικροπολιτικά και κομματικά παιχνίδια.

Συνεχίζουμε πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, που είναι διαρκής, για να δώσουμε στην πόλη μας αυτά που της αξίζουν. Τέλος διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους του οικισμού ότι, όπως έχουμε δεσμευτεί, μετά την ολοκλήρωση των έργων, το θα αποκατασταθεί πλήρως και μάλιστα θα αναβαθμιστεί κατά τρόπο που θα τους εκπλήξει.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου #ΤριμερήςΣύνοδος - https://t.co/XdaqO2UWwf -

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

"Αλιεύοντας" την είδηση