Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου
Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου

Απορρίφθηκε πό το Μονομελές Πρωτοδικείο επί των Ασφλιστικών Μέτρων το αίτημα που κατάθεσε ένας Βολιώτης παλιό μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων της πόλης ζητώντας να μην διεξαχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα o 5ος Hμιμαραθώνιος , τόσο για λόγους ασφαλείας, αφού θεωρούσε πως υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, όσο και επειδή τα σωματεία που τον διοργανώνουν στερούνται νομιμότητας.

Ο δικαστής αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του, με το σκεπτικό ότι ένα Πολιτικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο να γνωμοδοτήσει επί αθλητικού ζητήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολίτης στην αίτηση του στρεφόταν κατά του Συλλόγου Δρομέων, κατά του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων.

Ο καταγγέλλων αναφέρει πως πληροφορήθηκε τη διοργάνωση μέσα από δημοσιεύματα των και συγκεκριμένα ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Hμιμαραθώνιος , υποστηρίζοντας πως τα σωματεία που είναι ανάμεσα στους διοργανωτές στερούνται νομιμότητας.

Παράλληλα δεδομένου πως οι διοργανωτές περιμένουν η συμμετοχή να αγγίξει τους 2.000 με 10 συμμετοχή από τον καθένα, τα που θα συγκεντρωθούν θα φτάσουν τις 20.000€, ο πολίτης θεωρεί πως δεν θα υπάρξει διαφάνεια στη διάθεση τους.

Επιπλέον στην αίτηση του εξέφραζε την άποψη πως οι διοργανωτές δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία από ανάλογα αθλητικά δρώμενα και υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους την περασμένη Τετάρτη απέστειλε στα σωματεία, ζητώντας την ακύρωση του αγώνα, ενώ κατέθεσε ακυρωτική επιθυμώντας σε περίπτωση που τελικά διεξαχθεί να επιβληθεί πρόστιμο 1.000€ στους διοργανωτές, κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση