Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου
Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά κατά της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου

Απορρίφθηκε από το Μονομελές επί των Ασφαλιστικών Μέτρων το αίτημα που κατάθεσε ένας Βολιώτης παλιό μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων της πόλης ζητώντας να μην διεξαχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα o 5ος Hμιμαραθώνιος Βόλου, τόσο για λόγους ασφαλείας, αφού θεωρούσε πως υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, όσο και επειδή τα που τον διοργανώνουν στερούνται νομιμότητας.

Ο δικαστής αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του, με το σκεπτικό ότι ένα Πολιτικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο να γνωμοδοτήσει επί αθλητικού ζητήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολίτης στην αίτηση του στρεφόταν κατά του Συλλόγου Δρομέων, κατά του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και της Περιφερειακής Ενότητας και Βορείων Σποράδων.

Ο καταγγέλλων αναφέρει πως πληροφορήθηκε τη διοργάνωση μέσα από δημοσιεύματα των και συγκεκριμένα ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Hμιμαραθώνιος Βόλου, υποστηρίζοντας πως τα που είναι ανάμεσα στους διοργανωτές στερούνται νομιμότητας.

Παράλληλα δεδομένου πως οι διοργανωτές περιμένουν η συμμετοχή να αγγίξει τους 2.000 δρομείς με 10 ευρώ συμμετοχή από τον καθένα, τα που θα συγκεντρωθούν θα φτάσουν τις 20.000€, ο πολίτης θεωρεί πως δεν θα υπάρξει διαφάνεια στη διάθεση τους.

Επιπλέον στην αίτηση του εξέφραζε την πως οι διοργανωτές δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία από ανάλογα αθλητικά δρώμενα και υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους την περασμένη Τετάρτη απέστειλε εξώδικο στα σωματεία, ζητώντας την ακύρωση του αγώνα, ενώ κατέθεσε ακυρωτική επιθυμώντας σε περίπτωση που τελικά διεξαχθεί να επιβληθεί 1.000€ στους διοργανωτές, κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση