Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απώλεια για την Αυτοδιοίκηση ο χαμός της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας Γεωργίας Κόκκαλη – Κουβέλη
Απώλεια για την Αυτοδιοίκηση ο χαμός της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας Γεωργίας Κόκκαλη – Κουβέλη

Απώλεια για την Αυτοδιοίκηση ο χαμός της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας Γεωργίας Κόκκαλη – Κουβέλη

Την τελευτί της πνοή άφησε λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη νοσηλευόμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ς.

Η ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση της υγείας της από την πρώτη στιγμή δεν επέτρεψε να υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Η Γεωργία Κουβέλη γεννήθηκε το 1964 στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της αποκτώντας πτυχίο νομικής σχολής.

Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε (1988-1991) στην ΕΡΤ και στη συνέχεια από το 1991 έως και το 2003 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στις δύο θέσεις ως διοικητικό προσωπικό. Από το 2003 έως και σήμερα εργαζόταν Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση / Π.Ε. Καρδίτσας ως υποδιευθύντρια και εν συνεχεία προϊσταμένη τμήματος στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Από το 2010 έως και σήμερα ήταν Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Κ. Αγοραστού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών». Διατέλεσε κατά διαστήματα Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού.

Ήταν έγγαμη με τον Βησσάρη Κόκκαλη και μητέρα δύο παιδιών.

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου, π. αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γεωργίας Κόκκαλη-Κουβέλη

Την οδύνη του για την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, πρώην αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Κόκκαλη – Κουβέλη, που έφυγε αφήνοντας αισθητό το αποτύπωμά της στην αυτοδιοίκηση και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Την Ελλάδας θα εκπροσωπήσει στην εξόδιο ακολουθία σήμερα ο πρόεδρος του ΔΣ, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δήλωσε:«Η απώλεια της Γεωργίας Κόκκαλη – Κουβέλη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην , στην της. Έφυγε από την ζωή στην πιο παραγωγική ηλικία, ένας άνθρωπος με ανεξάντλητη δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και αστείρευτη διάθεση για προσφορά.
Με όραμα για την περιοχή, σκληρή δουλειά και προσωπική προσπάθεια, προέβαλε με δυναμισμό τα προβλήματα και συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση λύσεων.
Αγάπησε τον τόπο και υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό. Την διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.
Η Γεωργία υπήρξε μαχητική, εργατική, μια πολύτιμη συνεργάτιδα τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τους υπολοίπους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς σΣυμβούλους.
Αφήνει σημαντική παρακαταθήκη σ' όλους μας, με συνεργασία και με σκληρή δουλειά να παράγουμε το καλύτερο για την πατρίδα και την μας
Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην και στους οικείους της».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση