Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεργασία Νίκης – ΑΕΚ στο μπάσκετ; (φώτο)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεργασία Νίκης – ΑΕΚ στο μπάσκετ; (φώτο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεργασία Νίκης – ΑΕΚ στο μπάσκετ; (φώτο)

Σύμφων με ποκλειστικές πληροφορίες του pagasitikosnews, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ς της Νίκης συναντήθηκαν με ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσουν ενδεχόμενο συνεργασίας! Όλο το ρεπορτάζ.

Σε μία σειρά φαίνεται πως μπαίνουν οι ενέργειες του Ερασιτέχνη, με στόχο την αναγέννηση του συλλόγου των “κυανολεύκων”. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου και την παρουσίαση του Λεωνίδα Μπίλη στο ποδοσφαιρικό τμήμα,  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του μπάσκετ μετέβησαν σήμερα στην Αθήνα για να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ πιθανή συνεργασία και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι στο Μαρούσι, μεταξύ των κιτρινόμαυρων και του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γραφεία της ομάδας είχε φτάσει εδώ και αρκετό καιρό πρόσκληση από τον διευθυντή του λογιστηρίου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να υπάρξει μία συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η της κυανόλευκης διοίκησης, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, συναντήθηκε με τον πρώην διαιτητή και νυν αντιπρόεδρο της Ένωσης, Σταύρο Δουβή (φώτο) και συζήτησαν για διάφορα θέματα που θα απασχολήσουν τις δύο ομάδες στο άμεσο μέλλον, όσον αφορά τη μεταξύ τους συνεργασία. 11210186_10206951235125699_342757285_n

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης και νυν της ΑΕΚ, Αδάμ Τζανετόπουλο και είδαν παρέα το παιχνίδι της ΑΕΚ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1.

: “Μόνο για καλό τέτοιους είδους συνεργασίες”

Ο Αλέξανδρος , επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής ς της Νίκης παρευρέθη σήμερα στην Αθήνα και ανέλαβε επί προσωπικού αυτήν την συνάντηση. Μιλώντας στο pagasitikosnews, εξέφρασε τη σιγουριά και την αισιοδοξία του ότι τέτοιου είδους κινήσεις μεγαλώνουν το σύλλογο και θα τον βοηθήσουν να υπάρξουν επιτυχίες στην ομάδα, ίδιες με αυτές του παρελθόντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: ” Συναντηθήκαμε σήμερα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Συζητήσαμε για μία ενδεχόμενη συνεργασία, ανάμεσα στους συλλόγους που αγαπάμε. Τους εξηγήσαμε ότι στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε από την αρχή, όπως κι εκείνοι πριν μερικά χρόνια και ζητήσαμε τη βοήθειά τους. Η Νίκη κι η ΑΕΚ έχουν κοινές ρίζες και προορισμούς και τέτοιου είδους συνεργασίες τις κυνηγάμε και τις διεκδικούμε, γιατί μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν. Είμαστε νέα παιδιά στη διοίκηση και χρειαζόμαστε τέτοια στηρίγματα. Στόχος μας, μέσα από αυτήν τη συνεργασία είναι η ανάπτυξη των υποδομών μας, προκειμένου να γευτούμε επιτυχίες και χαρές του παρελθόντος, με συμμετοχές και μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και αύριο οι ομάδες μας, σε ανδρικό και μπάσκετ, να στελεχώνονται από δικά μας παιδιά”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση