Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Αποκλεισμένοι κτηνοτρόφοι στην Αλόννησο
Αποκλεισμένοι κτηνοτρόφοι στην Αλόννησο

Αποκλεισμένοι κτηνοτρόφοι στην Αλόννησο

Aποκλεισμένοι, αλλά καλά στην  υγεία τους,  παραμένουν 10 περίπου κτηνοτρόφοι με τις οικογένειές τους στην Αλόννησο που έβρεξε καταρρακτωδώς  από τις 7:30 π.μ. έως και τις 11π.μ. , γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία για πρόκληση περαιτέρω ζημιών.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο αντιδήμαρχος Άγγελος Αργυρίου η μάχη δίνεται να κρατηθούν ανοιχτά τα φρεάτια καθώς σε συνδυασμό με το χιόνι που λιώνει μπορεί να πλημμυρίσουν οι οικισμοί. Επίσης είπε  ότι συνεχίζουν να υπάρχουν πεσμένα δένδρα σε οικισμούς αλλά και στο ίδιο το Πατητήρι μέσα στους δρόμους. Επιπλέον δεν έχει πάει ακόμη το ρεύμα σε οικισμούς όπως τα Καλαμάκια και ο Άγιος Δημήτριος καθώς οι ζημιές στο δίκτυο στην περιοχή είναι μεγάλες.

“Εκεί ζουν όμως ελάχιστοι Αλοννησιώτες, που τώρα που ανοίγουμε τους δρόμους θα κατέβουν στο Πατητήρι και θα εργαστούμε και εμείς με την ησυχία μας”, επισήμανε ο κ. Αργυρίου και πρόσθεσε    ότι “τη μάχη συνεχίζουν να δίνουν στρατός και πυροσβεστική για να απεγκλωβιστούν και οι τελευταίοι 10 περίπου κτηνοτρόφοι με τις οικογένειές τους.  Σε αυτούς πήγαμε τρόφιμα και ζωοτροφές τις προηγούμενες μέρες με το ελικόπτερο και όλοι είναι καλά στην υγεία τους”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

"Αλιεύοντας" την είδηση