Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αποκαταστάθηκε το πάρκο στα Αστέρια Αγριάς
Αποκαταστάθηκε το πάρκο στα Αστέρια Αγριάς

Αποκαταστάθηκε το πάρκο στα Αστέρια Αγριάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και σήμερα το πρωί παραδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής ένα εξαιρετικό, από λειτουργικής και αισθητικής άποψης, , στον οικισμό Αστέρια της Αγριάς.

Στο σημείο αυτό τοποθετήθηκε το του μεγάλου έργου του αποχετευτικού δικτύου της Αγριάς και είχε αποτελέσει το επίκεντρο μια άγριας και αήθους απόπειρας κομματικής εκμετάλλευσης και προώθησης ιδιοτελών συμφερόντων από διάφορους κύκλους, που εκμεταλλευόμενοι την εύλογη, ως ένα βαθμό, ανησυχία των περιοίκων, προσπάθησαν να υπονομεύσουν την εκτέλεση του έργου και καλλιέργησαν ένα ς και διχασμού, με αλλεπάλληλα και δικαστικές διαμάχες.

Τελικά παρά τις κραυγές και τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, οι κάτοικοι από σήμερα απολαμβάνουν ένα , όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες και βέβαια με στοιχεία πια κρίνεται η αξιοπιστία και η σοβαρότητα όλων αυτού που προκάλεσαν την αναταραχή.

Κατά την άτυπη παράδοση του πάρκου, παρέστη και ο σε αργία δήμαρχος του Βόλου, Αχ. Μπέος, που ερωτώμενος από δημοσιογράφους είπε:«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο το πάρκο από πριν, πάντως εμείς φέραμε για να δώσουμε σε όλους αυτούς. Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα σε κάτι περίεργους τύπους, κάτι τυπάκια και εδώ στην περιοχή και γενικά στον Βόλο, που νομίζουν ότι αγκαλιάζοντας έναν φοίνικα ή ένα δέντρο, οι κάθε Λημνιοί και Βολιώτες, ότι μπορούν να σταματήσουν τον δρόμο που έχει χαράξει η σημερινή Δημοτική Αρχή που συνεχίζει πιστή στις δεσμεύσεις της, με σεβασμό απέναντι στον πολίτη και με βούληση να δώσει προοπτική σε αυτή την πόλη. Αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς ότι δεσμευτήκαμε το υλοποιούμε. Και το βλέπετε με .

Τώρα αν εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε να ταλαιπωρείστε και να βγάζετε μία είδηση με αυτούς τους περίεργους τύπους λυπάμαι πολύ. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με γνώμονα την πρόοδο και το καλό αυτής της πόλης. Η λάσπη που τόσο καιρό προσπαθούσαν να ρίξουν στην Δημοτική Αρχή γυρνάει πίσω σε αυτούς. Και αν δεν είχαν δημιουργήσει και όλα αυτά τα με τα δικαστήρια με τις διαμαρτυρίες αυτό το έργο θα είχε παραδοθεί πριν το Δεκέμβριο.

Λυπούμεθα πολύ αλλά αυτές οι πρακτικές δεν οδηγούν πουθενά. Και πρέπει να το καταλάβουν πλέον μία για πάντα ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κάνει πίσω γιατί έχει συνείδηση, αρχές και εκλέχτηκε από τον κόσμο και δεν θα τον διαψεύσει».

Δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της , Άρης Σαββάκη, που τόνισε τα εξής: «Είναι ένα έργο πνοής για το Πολεοδομικό Συγκρότημα του Δήμου Βόλου. Ο εργολάβος έκανε ένα έργο σύγχρονο και παραδώσαμε σήμερα και το πάρκο. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει ζωή στην περιοχή, το πάρκο πλέον είναι πολύ καλύτερο από πριν που ήταν ένα σημείο παρατημένο.

Για το ότι δεν εμφανίστηκε κανείς εκ των αντιδρώντων είπε: “Κάνανε μια λάθος εκτίμηση και πήγαν κόντρα σε μια προσπάθεια και ένα έργο που έγινε για το καλό της περιοχής και της πόλης γενικότερα. Κάνανε λάθος και για αυτό και σήμερα δεν έχουν τα μούτρα να είναι εδώ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση