Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αποφυλακίστηκε με όρους 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στη κορη του
Αποφυλακίστηκε με όρους 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στη κορη του

Αποφυλακίστηκε με όρους 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στη κορη του

Ελεύθερος πό τις φυλκές Γρεβενών όπου κρατούνταν τις τελευταίες περίπου 40 ημέρες, αφέθηκε ο 40χρονος αλλοδαπός που κατοικεί σε νησί των Β. Σποράδων, μετά από βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, διατάσσοντας την άρση προσωρινής κράτησης του και την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο που φέρονταν πως ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στην της περιοχής που διαμένει, μέχρι να δικαστεί.

Ο κατηγορούμενος στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή, καθώς σε βάρος του είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για ενδοοικογενειακή απειλή πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιτζάμα της 12χρονης, στην οποία ο πατέρας φέρονταν να είχε αφήσει γενετικό υλικό, εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά, εξέλιξη που έπαιξε ρόλο στην παραπάνω απόφαση.

Ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, Ιάσωνας Εμμανουηλίδης σχολιάζοντας την αποφυλάκιση του πελάτη του υπογράμμισε πως δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και θεωρώντας ότι η σε βάρος του εντολέα του κακουργηματική κατηγορία περί δήθεν ασέλγειας μεταξύ συγγενών θα καταπέσει πλήρως στην επί του ακροατηρίου αποδεικτική διαδικασία και θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η εν λόγω κατηγορία αποτελεί μέρος μιας κακοστημένης πλεκτάνης με απώτερο σκοπό την ηθική και κοινωνική εξόντωση του εντολέα του.

Ο κ. Εμμανουηλίδης τονίζει ότι η δυστυχώς έχει παρατηρηθεί πολλές φορές οι σύζυγοι, προκειμένου να εκδικηθεί ο ένας τον άλλο για τα εντός του έγγαμου βίου προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να λειτουργούν ενίοτε με τρόπο παρανοϊκό εφαρμόζουν “αρρωστημένες” μεθοδεύσεις, ακόμα και να χρησιμοποιούν τα ίδια τους τα παιδιά για να πετύχουν τον σκοπό τους, παραγνωρίζοντας τα τεράστια και ανεπανόρθωτα – από παιδοψυχολογικής πλευράς – πλήγματα που επιφέρουν ακόμα και στα ίδια τους τα τέκνα.

Υπενθυμίζεται πως ο είχε καταγγελθεί από τη σύζυγο του πως ασέλγησε στη 12χρονη κόρη τους, με το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αυτό που ανέφερε το γεγονός στη της.

Μάλιστα η μικρή είπε πως ο πατέρας της την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα της, και την ίδια στιγμή είχε αυνανιστεί αφήνοντας γενετικό υλικό πάνω στη πιτζάμα της.

Ακόμα καταγγέλλονταν πως συχνά έβαζε στο σαλόνι, όπου κοιμόντουσαν η κόρη του και ο γιός του για να ζεσταίνονται καλύτερα, ταινίες στο DVD πορνογραφικού περιεχομένου, οι οποίες κατασχέθηκαν από την , όπως και το μηχάνημα.

Ο 40χρονος πατέρας φέρεται να είχε κακές σχέσεις με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Επιπλέον η 36χρονη σύζυγος του είχε καταγγείλει ότι μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη «σφάξει».

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός εργάζονταν ως εποχικός υπάλληλος, όπως και η σύζυγος του, η οποία μετά την σύλληψη του άνδρα της, πήρε τα παιδιά της – το έχει και ένα αγόρι- μετακομίζοντας μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση