Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αποφυλακίστηκε 35χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος για δεύτερη φορά
Αποφυλακίστηκε 35χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος για δεύτερη φορά

Αποφυλακίστηκε 35χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος για δεύτερη φορά

Βγήκε πό φυλακή ένας 35χρονος αλλοδαπός Αλβανικής κατς, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή 38 μηνών για υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς αναστολή, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο την περασμένη Παρασκευή σε δεύτερο βαθμό να δέχεται την αίτηση ς που υπέβαλλε υπό τον όρο να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του Νοτίου Πηλίου, όπου κατοικεί.

Παράλληλα μείωσε τη πρωτόδικη του σε 24 μήνες, επιβάλλοντας του επίσης χρηματική ποινή 1.200€ και αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για διάστημα έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί από την αστυνομία όταν σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια, αφού στη πρώτη μέτρηση είχε 2,21 χλγ, ενώ στη δεύτερη 2,20.

Η βαρύτητα της πρωτόδικης ποινής που του είχε επιβληθεί, έγκειται στο γεγονός πως ήταν υπότροπος, καθώς στις 9 Ιουνίου του 2016 είχε εντοπιστεί να οδηγεί μεθυσμένος, και την Παρασκευή στο Δικαστήριο εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Επίσης το Τριμελές διατήρησε τη πρωτόδικη ποινή των 24 μηνών και των 1.200€ που είχε επιβάλλει σε 29χρονο Βολιώτη για υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο νεαρός οδηγώντας το αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου στις 10 Μαίου 2018 στο Βόλο, σε έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε, βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος παραπάνω από το κανονικό.

Σε μια τρίτη το Τριμελές μείωσε κατά έξι μήνες τη πρωτόδικη ποινή σε 27χρονο Βολιώτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, 1.200€, αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για ένα εξάμηνο.

Ο άνδρας στις 19 Φεβρουαρίου του 2018 στο Βόλο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, που είχε μόνο υλικές ζημιές την στιγμή που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Τέλος η μετ που επέδειξε ένας 31χρονος Βολιώτης επέδρασε θετικά στο να μειωθεί η ποινή του, αφού καταδικάστηκε σε 16 μήνες από 24 που είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και για σωματική βλάβη από κατά συρροή.

Επίσης “έφαγε” 1.200€ χρηματική ποινή και αφαίρεση αδείας και πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος του για διάστημα έξι μηνών.

Ο κατηγορούμενος που παραδέχθηκε ενώπιον των τριών δικαστών την πράξη του, στις 2 Αυγούστου του 2015 κινούμενος στη Νέα Ιωνία παρασε σήμα προτεραιότητας με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένας 28χρονος και μια 26χρονη κοπέλα, τραυματίζοντας τους ελαφρά.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση