Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αποχωρήσεις μειοψηφιών από το Δ.Σ. Βόλου
Αποχωρήσεις μειοψηφιών από το Δ.Σ. Βόλου

Αποχωρήσεις μειοψηφιών από το Δ.Σ. Βόλου

Εκ νέου κατήγορος των μειοψηφιών ο Αχ. Μπέος

Με αποχωρήσεις των επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. Πατσιαντά , της «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσσας Οικονόμου  και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ιάσ. Αποστολάκη, σημαδεύτηκε και η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, καθώς και από τις νέες κατηγορίες εναντίον που εκτόξευσε ο Αχ. Μπέος , με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν   στην επεισοδιακή συνεδρίαση για το θέμα λύσης κι εκκαθάρισης της  .

Βεβαίως αφορμή για τις αποχωρήσεις ήταν επειδή ο   πρόεδρος Γ. Μουλάς δεν τους  έδωσε το λόγο για να απαντήσουν στις εναντίον τους κατηγορίες.

Η συνεδρίαση με αιτήματα και επερωτήσεις και στη συνέχεια  το λόγο ζήτησε ο Αχ. Μπέος, που αναφέρθηκε στην πολυτάραχη συνεδρίαση για τη λύση και εκκαθάριση της , κατηγορώντας τις ότι έκαναν τη μεγαλύτερη αλητεία που έχει γίνει ποτέ σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα έκανε λόγο για  ένα συνονθύλευμα μπαχαλάκηδων, με μια ομάδα ακραίων ατόμων και σε «περίεργους τύπους» της αντιπολίτευσης που τους καλούν για ενίσχυση και πρόσθεσε:  «σέβομαι τον αγώνα τους, αλλά έχει να κάνει με την που νομοθετεί και όχι με τον Δήμο. Καλά θα κάνουν να καθίσουν στα αυγά τους, γιατί την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα γι’ αυτούς».

Επίσης είπε ότι «κάποιοι έδωσαν εντολή στους κοπρίτες να επιτεθούν κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου» και στην αυτή συμμετείχαν ο κ. Μιτζικός, η κα Κότογλου, άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες που προσπάθησαν να εμποδίσουν την άνανδρη .

«Η μεγαλύτερη αλητεία από τους ξεπερασμένους ξεφτίλες της πολιτικής, ήταν που τους δόθηκε η ευκαιρία να το καταδικάσουν και, αντί να το κάνουν, μιλούσαν για μπράβους, που διαψεύδονται από τις εικόνες», είπε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση  και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ντρέπεστε, δεύτερε γαμπρέ της πόλης κ. Πατσιαντά (πρώτος είναι ο Σοτινιώτης) και οι υπόλοιποι. Συσπειρωθήκατε, αλλά δεν θα κάνετε τίποτα. Κάθε μέρα εκτίθεστε. Θα ανεχτώ την πλειοψηφία των αντιπολιτεύσεων οκτώ μήνες ακόμη».

Μάλιστα  επανέλαβε ότι κατατίθεται μήνυση για την επιστολή των μειοψηφιών και κατά των συμβούλων Θ. Κλημόπουλου και Ν. Κανελλή.

Τέλος, κατηγόρησε τις ότι δεν είχαν το πολιτικό ανάστημα και το ηθικό βάρος να καταδικάσουν το επεισόδιο, καταδικάστηκαν από την κοινωνία του Βόλου και θα το εισπράξουν.

Ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας Μαργ. Πατσιαντάς είπε ότι υπάρχει και ο αντίλογος στους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, αλλά δεν του δόθηκε ο λόγος να απαντήσει και αποχώρησε λέγοντας προς τον δήμαρχο «πρέπει να ντρέπεστε».

Η επικεφαλής της  «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσσα Οικονόμου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι ο κανονισμός προβλέπει να δοθεί ο λόγος για να απαντήσουν, ο πρόεδρος  Γ. Μουλάς απάντησε  ότι έγινε προσφυγή για το θέμα και η ίδια τον κατηγόρησε ότι παραπλανεί το Σώμα.

Ο Γ. Μουλάς επέμεινε ότι ο κανονισμός δεν προβλέπει απάντηση και ο δήμαρχος του είπε ότι αν είναι σίγουρος, να μη δώσει το λόγο στην κα Οικονόμου.

Την ώρα της αποχώρησής τους ο Αχ. Μπέος είπε προς το σώμα ότι «πρέπει να συμβάλλον όλοι για να βρει υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Για τις σε διαδρόμους και είσοδο στο Δημαρχείο
Νωρίτερα έγινε  γνωστό ότι ο αναμένει τη σχετική  άδεια , για την λειτουργία των καμερών που έχουν τοποθετηθεί στους διαδρόμους  και στην είσοδο του Δημαρχείου .
Απαντώντας σε σχετική επερώτηση της ΛΑΣ για τις που έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Αχ. Μπέος είπε ότι  «η προσωπική και ιδιωτική ζωή εργαζομένων έχει να κάνει με το σπίτι και την κρεβατοκάμαρα. Εδώ είναι δημόσιος χώρος. Οι δεν έχουν τοποθετηθεί στα γραφεία των υπαλλήλων αλλά στο διάδρομο»  και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε το θάρρος να δείχνουμε τι γίνεται στο Συμβούλιο και στους διαδρόμους. Εμείς διοικούμε κι εμείς κρίναμε να μπουν  κάμερες για διαφόρους λόγους στην είσοδο και στους διαδρόμους. Επειδή όμως και γι’ αυτό χρειάζεται ειδική άδεια, τον τελευταίο ενάμιση μήνα οι κάμερες δεν λειτουργούν . Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Την άδεια την περιμένουμε κι όταν έρθει, οι κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία».
 Δείτε την ποιότητα του ΔΣΒ εδώ:

 

O Ιάσονας Αποστολάκης

O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλός Ιάσ. Αποστολάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο   τα παρακάτω: “Ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόση σαπίλα, τόση έλλειψη δημοκρατίας, τόση αλητεία μαζεμένη δεν έχει ξαναϋπάρξει στην ιστορία συλλογικού οργάνου της πόλης. Του ανώτερου κιόλας.

Επιπλέον αφού δεν ντρέπεται ειδικά η Αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας & Στ αλλά και άλλοι θεσμοί της πολιτείας (χωρίς εξαιρέσεις) ντρέπομαι και για λογαριασμό τους. Άξιος ο μισθός τους.

Το πιο θλιβερό θέμα όμως είναι πόσο ακόμα περαιτέρω εκφασισμό να βιώσει, να συνηθίσει μια τοπική κοινωνία;

Ο παράγει περισσότερη δυσωδία από όση μπορούμε να καταναλώσουμε.

Όσον αφορά την τραμπουκισμών, αποστρεφόμαστε τη βία συνολικά ακόμα και στην προσωπική μας ζωή, όχι alla carte.

Έχουμε όνομα που είμαστε περήφανοι για αυτό και δεν επιθυμούμε να το…αλλάξουμε όπως κάποιοι άλλοι.
Και ο νοών νοήτω…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση